Vores helt egen platform

Hos Kong Gulerod Reklamebureau har vi udarbejdet en platform til udvikling af webshops. Platformen er unik, skræddersyet af os selv. Den kan selvfølgelig konfigureres og justeres, så du får en løsning tilpasset dit behov. Samtidig sikrer den færdigudviklede platform, at de grundlæggende og basale funktioner ikke skal udvikles på ny.

Platformen er udviklet i Tea Commerce, som er en udvidelse til Umbraco. Det sikrer, at sitet ikke blot har benhård ydelse og kan håndtere generel indholdsopbygning – det kan også jonglere med ordrer, betalinger og produkter.

En lettere hverdag som webshopejer

Når du vælger ScepterCommerce, får du en shop, som ikke kræver udviklingsmæssig vedligeholdelse, hverken i form af opdateringer af kernesystemet eller af forskellige plugins. Mange CMS’er afhænger i dag af talrige plugins for at få den ønskede effekt og funktionalitet på sitet, hvilket i de fleste tilfælde er vejen til en stor mængde vedligeholdelse, en forhøjet sikkerhedsrisiko i form af hacking, virus, malware mm. Dette er ikke tilfældet i Umbraco og ScepterCommerce, hvilket sparer dig og din forretning for rigtig mange penge på den lange bane.

ScepterCommerce er bl.a. i stand til at integrere sig med Pakkelabels.dk og E-conomic. Det betyder, at shoppen automatisk kan generere pakkelabels til fragtfirmaer og fakturaer til bogholderen, hvilket selvsagt er en stor tidsbesparelse. Benytter du et specielt system, som platformen ikke i forvejen er integreret med, er en udvidelse af integrationsdatabasen naturligvis også en mulighed.

Forhandlershop

I forlængelse af ScepterCommerce tilbyder vi en forhandlershop. Dette gør det muligt at oprette specifikke grupper af forhandlere, som kan købe produkter til de priser, du ønsker. Systemet er meget skalerbart og har udviklingsmæssigt ingen grænser.

Søgeoptimering

Som med vores almindelige websites, er vores webshops naturligvis gjort klar til søgeoptimering. Det betyder, at det i administrationsdelen er muligt at søgeoptimere sine sidetitler og sidebeskrivelser, ovenikøbet med et værktøj, som guider dig. Det betyder også, at sitets URL’er er læsevenlige (og dermed SEO-venlige), og at den kode der danner fundamentet for websitet, heller ikke skader søgeværdien. Tekstforfatning af kategoritekster og produkttekster med henblik på søgeoptimering, kan vi også arrangere.

Statistikker og analyser

Vi anvender Google Analytics på alle vores websites, således det er muligt at se detaljerede besøgsstatistikker og segmentere potentielt besøgende, f.eks. baseret på demografi og geografi. På ScepterCommerce webshops er det ydermere muligt at se diverse e-handelsdata og e-handelsstatistikker, heriblandt mest populære produkter, omsætning, konverteringsrate, antal transaktioner osv. 

Kontakt os for mere information Læs mere om analyse og rapportering

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Mikkel Hegner Johannsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Mikkel Hegner Johannsen

25 70 24 33 mj@konggulerod.dk