Tekst er en vigtig del af indholdet på hjemmesider, nyhedsbreve, artikler, SEO-tekster og opslag på sociale medier, men også på mange trykte medier som brochurer og flyers. Derfor gør vi os umage med at skrive gode tekster, og vi hjælper gerne med at formulere både små og store opgaver.

Vores dygtige tekstforfatter kan hurtigt skrive en tekst ud fra nogle stikord, eller spotte et manglende komma, der kan få teksten til at være lettere forståelig for dine kunder. 

Derfor kan du trygt komme til os med dine tekstopgaver, uanset om det handler om at skrive helt ny tekst, om du har nogle stikord der skal omdannes til sammenhængende tekst, eller om der "bare" skal læses korrektur på eksisterende tekst. 

Læs mere om annoncer og tryksager

Tone of voice

Rigtig mange virksomheder er ved at komme med på bølgen om, at ligesom man kan have en visuel identitet, så bør man også have en sproglig identitet. Hvilke ord bruger virksomheden? Er det en frisk og ungdommelig tone, eller er den mere traditionel og ophøjet? Det hjælper med at fange den rigtige målgruppe, og gøre teksten personlig for din virksomhed. 

Som eksempel kan vi i Kong Gulerod godt li' at bruge et univers der handler om konger, dronninger, et kongerige og et kongehus. Det er både sjovt at læse, og det hjælper os med at holde en tone, som vores kunder kan genkende og som er interessant at læse. 

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Mikkel Hegner Johannsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Mikkel Hegner Johannsen

25 70 24 33 mj@konggulerod.dk