Storformat og bildekoration kan skabe meget opmærksomhed for din virksomhed. Vi har mange års erfaring med plakater, bannere, storskærme og bilindpakning.

Bannere

Bannere og plakater skal kunne læses fra lang afstand, og skal være iøjnefaldende i bybilledet for at have en effekt. Det betyder at de skal placeres hvor de ses, og hvor forbipasserende har tid til at læse og forstå budskabet.

Det samme gælder for storskærme og pyloner, som i højere og højere grad ses i bybilledet. Her har man ofte kun få sekunder til at komme med sit budskab, både fordi modtagerens øjne hurtigt flakker videre til det næste, og fordi der ofte er flere forskellige reklamer, der vises i sekvens på samme skærm. Derfor leverer vi iøjnefaldende, korte og præcise budskaber, som fanger modtageren.

Bildekoration

Bildekoration skal være hurtigt genkendeligt, når du kører igennem byen, for potentielle kunder kan ikke nå at læse komplekse budskaber eller et lille logo. Det skal være stort og genkendeligt, og jo længere afstand, det kan genkendes på, jo bedre. Når du skal være genkendelig på lang afstand, er det vigtigt, at de rigtige grafiske elementer er fremhævet, og at budskabet er kort og præcist. Her kan man med fordel bruge supergrafik og store logoer i et unikt farveunivers for at gøre køretøjet endnu mere genkendeligt og iøjnefaldende.

Rollups

Rollups er noget vi ofte laver – særligt fordi de kan bruges i flere anledninger og mange gange. De kan stå i entréen på jeres adresse, imens de også nemt kan pakkes sammen, så den kan tages med på messe eller noget helt andet.

Vi leverer også alt i skilte og messemateriale, både messestandere, beach flags, pyloner og meget mere. Kontakt os og få en snak om, hvordan du kan blive mest synlig i byen, på messen eller andre events.

Kontakt os for mere information

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk