Det er langt fra billigt at annoncere, hverken i magasiner eller aviser. Derfor har du selvfølgelig en stor interesse i, at din annonce virker efter hensigten. Det kan være fristende at lade mediehusene eller aviserne lave det selv, men ofte tabes noget af den visuelle identitet, og resultatet bliver ikke ensartet nok til at skabe eller fastholde et stærkt brand og genkendelighed.

Branding af din virksomhed

Vi laver annoncer, som er tro mod din overordnede designlinje, så den visuelle identitet, brandingen og genkendeligheden bevares bedst muligt. Vi hjælper dig også med at vælge de bedste kanaler, så du rammer din målgruppe, i stedet for at bruge alt for mange penge på at skyde med spredehagl.

Designet på dine tryksager kan udvikles på baggrund af allerede eksisterende tekst og billedmateriale, eller vi kan være behjælpelige med udviklingen af nye tekster, nye billeder og ny designopsætning. Vi har professionelle tekstforfattere in-house, og dygtige fotografer tilknyttet bureauet, så kvaliteten bevares i hele processen.

Kontakt os for mere information

Tryksager af enhver art

Hos Kong Gulerod Reklamebureau får du hjælp hele vejen fra design til tryk og levering. Vi har stor erfaring med alt indenfor tryksager - lige fra visitkort til messestande. Både i små og store oplag, alverdens formater og med lak, præg og kreative efterbehandlinger.

Vi tilbyder bl.a.:

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk