SEO, eller Search Engine Optimization, er noget alle taler om indenfor markedsføring. Det handler om, hvor let din side er at finde ved en Google-søgning. Alle vil gerne være det første hit hele tiden, men hvordan gør man det?

Klogere hele tiden

Google’s algoritme bliver klogere hele tiden, og den lærer hvad brugerne vil have. Derfor er det allervigtigste på din hjemmeside indholdet. Det skal være letlæseligt, relevant og indeholde de søgeord, som kendetegner din virksomhed, men som også er de ord, dine kunder søger på når de skal finde din hjemmeside.

Derudover skal din hjemmesides funktionalitet være i orden. Den må ikke tage for længe om at indlæse, der må ikke være ”døde” links, og selve koden bag hjemmesiden må ikke være rodet.

Google elsker Google

Google kan godt lide at man bruger andre Google produkter. Det gælder f.eks. at Google Analytics er sat op på siden og at der er tilknyttet en Google MyBusiness (Google+ for virksomheder), men den sætter også værdi i at der linkes til en Facebookside for virksomheden. Hvis Google vurderer at det skaber værdi for dine besøgende, så kan giver den dig en bedre rangering.

Vi kan hjælpe dig med at forbedre din SEO-rating med bedre tekster, de rigtige søgeord og opsætning af de rigtige kanaler.