SEO, eller Search Engine Optimization, er noget alle taler om indenfor markedsføring. Det handler om, hvor let din side er at finde ved en Google-søgning. Alle vil gerne være det første hit hele tiden, men hvordan gør man det?

Klogere hele tiden

Google’s algoritme bliver klogere hele tiden, og den lærer hvad brugerne vil have. Derfor er det allervigtigste på din hjemmeside indholdet. Det skal være letlæseligt, relevant og indeholde de søgeord, som kendetegner din virksomhed, men som også er de ord, dine kunder søger på når de skal finde din hjemmeside.

Derudover skal din hjemmesides funktionalitet være i orden. Den må ikke tage for længe om at indlæse, der må ikke være ”døde” links, og selve koden bag hjemmesiden må ikke være rodet.

Google elsker Google

Google kan godt lide at man bruger andre Google produkter. Det gælder f.eks. at Google Analytics er sat op på siden og at der er tilknyttet en Google MyBusiness, men den sætter også værdi i, at der linkes til en Facebookside for virksomheden. Hvis Google vurderer, at det skaber værdi for dine besøgende, så giver den dig en bedre rangering.

Vi kan hjælpe dig med at forbedre din SEO-rating med bedre tekster, de rigtige søgeord og opsætning af de rigtige kanaler. Det er det, der kaldes "organisk SEO". 

Man kan også betale sig til de bedste pladseringer på Google med Google Ads kampagner. Når vi varetager din online markedsføring, får du en månedlig rapport med forklaringer og anbefalinger for, hvad der kan ændres for at dine markedsføringstiltag performer bedre. 

Læs mere om analyse og rapportering

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Mikkel Hegner Johannsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Mikkel Hegner Johannsen

25 70 24 33 mj@konggulerod.dk