thyef iphone_frit1

Thy Erhvervsforum arbejder for at skabe vækst i hele Thy, både indenfor erhverv, tilflytning, infrastruktur, klima og energi samt innovation og talentudvikling. Målet er at gøre Thy et attraktivt sted, både at drive forretning og erhverv, men også at bo eller tilflytte.

Designovervejelser

Thy Erhvervsforum handler om at involvere sig i området og være med til at skabe vækst. Derfor var fokus for hjemmesidens opbygning også, at det skulle være let at tage del i udviklingen og være involveret - ikke kun i sin egen virksomheds udvikling, men også hvad der sker i Thy’s erhvervsbillede.

Det er let at finde nyheder om, hvad der sker i Thy Erhvervsforum og finde gode råd til at vækste sin egen virksomhed. Hvis man ikke er medlem, kan man også let finde det rette link, da det er placeret som quicklink med tekst på forsiden. Man er ikke i tvivl!

Det er også let at finde kommende events, som kunne være gavnlige for brugerens virksomhed. Farvevalget er neutralt, men med accenter der komplimenterer Thy Erhvervsforum’s logo.

Der er generelt lagt vægt på dynamik, engagement og nærvær.

Let at opdatere og vedligeholde

Siden er udviklet i Umbraco, hvilket gør det let for Thy Erhvervsforum selv at opdatere og vedligeholde informationerne på siden. Så er der større sikkerhed for, at informationerne på siden er korrekte og relevante, så man f.eks. ikke ringer til at telefonnummer, der ikke længere er i brug. Det understøtter visionen om dynamik og nærvær.

 

Besøg thyerhvervsforum.dk
jette thyef

Om samarbejdet siger Thy Erhvervsforum:

Vi har rigtig mange informationer på vores hjemmeside, mange ting som skal kunne findes – og der har teamet bag Kong Gulerod været rigtig gode til at guide os.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Jonas Nikolajsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Jonas Nikolajsen

30 21 27 11 jn@konggulerod.dk