Persondatapolitik

Kong Gulerod Reklamebureaus persondatapolitik gælder for Kong Gulerod Reklamebureau med cvr-nr. 37190527 ("Virksomheden"), beliggende Jernbanegade 11, 2. sal, 7700 Thisted, Danmark. Når du besøger www.konggulerod.dk ("Websitet") indsamler og behandler vi diverse oplysninger, herunder også personoplysninger - det gør os til dataansvarlig.

Hvis du har spørgsmål til persondatapolitikken eller de personoplysninger vi behandler om dig, skal du være velkommen til at rette henvendelse til Mikkel Johannsen på mj@konggulerod.dk eller på tlf. +45 25 70 24 33.

Kong Gulerod Reklamebureau forpligter sig til efterlevelse af persondataforordningen med ikrafttrædelse 25. maj 2018 og foretager derfor kun behandling af data inden for lovgivningens rammer.

Oplysninger og formål

Herunder ses en oversigt over hvilken type oplysninger vi behandler og formålet med dem.

Besøg på websitet

Ved besøg og navigering på Websitet registreres den besøgendes oplysninger, herunder browser, IP adresse, besøgshistorik, internetudbyder og eventuelt andre oplysninger.

Disse oplysningerne videregives til tredjepart med henblik på opbevaring og behandling.

Formålet med disse oplysninger er optimering og justering af brugeroplevelsen og optimering og effektivisering af Virksomhedens markedsføring.

Oplysningerne anonymiseres, hvorefter de opbevares indtil de ikke længere er nødvendige for Virksomheden.

Indsendelse af kontaktformular

Når du indsender kontaktformularen på Websitet gemmes indtastningen på Websitet, hvorefter der afsendes en automatisk e-mail til info@konggulerod.dk. Disse oplysninger behandles internt i Virksomheden og videregives kun til de af Virksomhedens medarbejdere som oplysningerne måtte være relevante for. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart.

Formålet med behandlingen er at det er let for Virksomhedens kunder og besøgende at komme i kontakt og dialog med Virksomheden.

Oplysningerne opbevares indtil Virksomheden ikke længere finder dem relevante.

Opbevaring og sletning af data

Vi opbevarer kun data, så længe det er relevant for os. Den data vi indsamler, når du besøger hjemmesiden er krypteret og anonymiseret. 

Vi indsamler kun data med dit samtykke, og du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage. Du har ret til at anmode om indsigt i den data, vi har samlet om dig. Du har også ret til at få udleveret al data, vi har indsamlet om dig, rette ukorrekt data, samt retten til at blive glemt: Dvs. at du til enhver tid kan bede os om at slette al data, vi måtte have samlet om dig. 

Hvis du ønsker at gøre brug af én eller flere af dine rettigheder, bedes du skrive til mj@konggulerod.dk.

Ændringer af persondatapolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre i vores persondatapolitik, f.eks. i forbindelse med ændringer i opbygning og funktionalitet på hjemmesiden. Hvis der sker markante ændringer vil vi informere herom på siden. 

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Mikkel Hegner Johannsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Mikkel Hegner Johannsen

25 70 24 33 mj@konggulerod.dk