At være et reklamebureau i Thisted, Nordjylland forpligter

Måske er det meget godt at kunne tale sproget, lige såvel som at kunne tale alle andre sprog, som f.eks. det merkantile, det digitale eller det forståelige konceptuelle sprog. Det forpligter også på den måde at forstå, at det er vigtigt at være dygtig, flittig, ordholden og troværdig. Ud over det, så forpligter vi os også til, altid at være reklamebureau, der er fagligt dygtige, kvalitetsbevidste og prisrigtige.

Hvad betyder prisrigtig?

Når vi nu taler om pris, så er det ikke altid den billigste løsning, der er den bedste for vores kunder. Vi vil gerne levere vores produkter og services til en god pris, og hvis vi kan mærke, at en billig pris er vigtigere, end at få kvalitet for pengene, så er det vores opgave at gøre opmærksom på alternativerne. Det forpligter vi os også til.

Om vi har ambitioner?

Markedsføring er en investering og når man investerer rigtigt, så giver det afkast. Den investering er noget vi, i samarbejde med kunden, sørger for er rigtigt anbragt.

Vi kan med andre ord sige, at målet med vores bureau i Thisted er, at vi vil være kendt som Nordjyllands mest professionelle og kreative reklamebureau, der formår at give kunderne effekt for pengene på både web og print, hvad enten budgetterne er små eller store.

Hvad er effekt?

Ja, det betyder, at vi går efter en effekt, der fører til bedre salg, øget kendskab, større omsætning og i det hele taget til en bedre forretning gennem god markedsføring. Det skal tages som et udtryk for at kvalitet og pris hænger sammen. Det er nogle af vores ambitioner.

Er det ikke bare snak?

Som kunde hører man tit den slags gyldne løfter fra reklamebureauer - vi inviterer derfor virksomheder og organisationer til at krydse klinger med os, før nogen andre, så de ved selvsyn kan opleve, at det er hos Kong Gulerod Reklamebureau, man kan investere i solid markedsføring på et seriøst niveau. 

Tag det første møde med os, uden omkostninger eller forpligtelser, og se om ikke både kemi og professionalisme hænger sammen. Så finder vi nok også ud af at løse Jeres markedsføring.

Gå til kontaktformular

Er du ikke overbevist endnu?

Hvem er så bedre til at fortælle om os end vores kunder. Tag derfor et kig på vores referenceliste. Vi er sikre på, at du kan finde noget temmelig interessant stof mellem vores mange kunder. Skulle du have spørgsmål til noget af det, så skynd dig at kontakte os.

Hvorfor hedde Kong Gulerod Reklamebureau?

Den vigtigste brik i et spil skak er kongen, og netop kongen er typisk også rigtig god i kortspil. Løven kaldes for dyrenes konge, og den gode Michael Jackson, kongen af pop. Andre er kongepingviner, uden at det nødvendigvis fører noget godt med sig.

Man kan også være en rigtig Kong Gulerod. Den type man efterhånden møder alle vegne. De buldrer op om, hvor meget de er, hvor lækre de er, hvor dygtige de er. Se mig! Se mig! Men er de i virkeligheden noget som helst?

Man kan også have selvironi nok til at kalde sig selv for Kong Gulerod. Måske fordi man ikke er helt som de andre. Men mest fordi man godt ved, at man ikke kan være den bedste til alt. Ingen kan jo være de bedste til alt. Og dog, for så længe man ved, at man ikke er den bedste, kan man måske nå længere end de fleste.

Hvad vi laver?

Vi ser os selv som det seriøse og professionelle bureau i Nord-, Midt-, og Vestjylland, som både kan levere fede hjemmesider og webshops, skarpe visuelle identiteter, flotte grafiske designs, effektive kampagner, og ikke mindst den helt rigtige rådgivning.

Vil du høre fra os?

Når du nu har lagt øje til alle disse fine ord, så er det nu, vi skal have handling bag. Det vil sige, at vi lige skal kende dig først.

Brug linket herunder, som leder dig ind på vores kontaktformular. Når du har sendt dine informationer, så hører du fra os.

Så er der kun tilbage at spørge - ses vi?

Gå til kontaktformular