At være et reklamebureau i Thisted, Nordjylland forpligter

Måske er det meget godt at kunne tale sproget, lige så vel som at kunne tale alle andre sprog, som fx det merkantile, det digitale eller det forståelige konceptuelle sprog. Det forpligter også på den måde at forstå, at det er vigtigt at være dygtig, flittig, ordholden og troværdig. Ud over det, så forpligter vi os også til, altid at være reklamebureau, der er fagligt dygtige, kvalitetsbevidste og prisrigtige.

Hvad betyder prisrigtig?

Når vi nu vi taler om pris, så er det ikke altid den billigste løsning, der er den bedste for vores kunder. Vi vil gerne levere vores produkter og services til en god pris og hvis vi kan mærke, at en billig pris er vigtigere, end at få kvalitet for pengene, så er det vores opgave at gøre opmærksom på alternativerne. Det forpligter vi os også til.

Om vi har ambitioner?

Markedsføring er en investering og når man investerer rigtigt, så giver det afkast. Den investering er noget vi, i samarbejde med kunden, sørger for er rigtigt anbragt.

Vi kan med andre ord sige, at målet med vores bureau i Thisted er, at vi vil være kendt som Nordjyllands mest professionelle og kreative reklamebureau, der formår at give kunderne effekt for pengene på både web og print, enten budgetterne er små eller store.

Hvad er effekt?

Ja, det betyder, at vi går efter en effekt, der fører til bedre salg, øget kendskab, større omsætning og i det hele taget til en bedre forretning, gennem god markedsføring. Det skal tage som et udtryk for, at kvalitet og pris hænger sammen. Det er nogle af vores ambitioner.

Er det ikke bare snak?

Som kunde hører man tit den slags gyldne løfter fra reklamebureauer og vi inviterer derfor virksomheder og organisationer til at krydse klinger med os, før nogen andre, så de ved selvsyn kan opleve, at det er hos Kong Gulerod Reklamebureau, man kan investere i solid markedsføring på et seriøst niveau. 

Tag det første møde med os, uden omkostninger eller forpligtelser, og se om ikke både kemi og professionalisme hænger sammen. Så finder vi nok også ud af at løse Jeres markedsføring.

Gå til kontaktformular

Er du ikke overbevist endnu?

Hvem er så bedre til at fortælle om os end vores kunder. Tag derfor et kik på vores referenceliste. Vi er sikre på, at du kan finde noget temmelig interessant stof mellem vores mange kunder. Skulle du have spørgsmål til noget af det, så skynd dig at kontakte os.

Hvorfor det mærkelige navn?

At være konge i eget rige, at have overblik over enhver opgave, at sørge for at indsatsen giver overskud og at have en professionel tilgang, til at præstere i topniveau for alle vores kunder. Det er vores adelsmærke og det er sådan set, hvad vi mener med navnet på vores virksomhed. Vi føler os forpligtet til at yde en royal service.

Vil du lige høre det igen?

Vi er 4, motiverede mennesker, der varetager visuelle identiteter, grafisk design, digital udvikling og kommunikation i form af websites (profil og shop) og sociale medier.

Hvad vi laver?

Vi spænder over stort set alle dicipliner som webstrategier, kravspecifikationer, søgeoptimering, konverteringsoptimering, brugertests, produktudvikling, emballagedesign og almindelig god og gedigen rådgivning, der flytter varer og nogen gange også grænser.

Vil du høre fra os?

Når du nu har lagt øje til alle disse fine ord, så er det nu, vi skal have handling bag. Det vil sige, at vi lige skal kende dig først.

Brug linket herunder, som leder dig ind på vores kontaktformular. Når du har sendt dine informationer, så hører du fra os.

Så er der kun tilbage at spørge - ses vi?

Gå til kontaktformular