Logoet er uden tvivl det allervigtigste element i enhver virksomheds visuelle identitet, da kun fantasien sætter grænser for, hvor dette skal kunne benyttes. 

Et logo er sammensat af at bomærke og et navnetræk: bomærket er selve symbolet, og navnetrækket er din virksomheds navn, i hvad end form, det nu må tage, når det skal arbejde sammen med bomærket. Der skal vælges en genkendelig font, som passer til bomærket, uden at det ene får uproportionelt mere opmærksomhed end det andet.

Kong Gulerod har altid sat en stor ære i at skabe unikke logoer i et tidløst og enkelt design, der passer specifikt til den enkelte virksomhed. Når vi skaber et nyt logo for en virksomhed, sikrer vi os, at det går i tråd med virksomhedens værdier og image, så alle kan være stolte af at vise det frem.

Måske er det ved at være tiden, hvor din virksomhed trænger til et helt nyt logo-design og navnetræk eller en opstramning af det eksisterende?

Gør som mere end 100 andre virksomheder og få et moderne, professionelt og indbydende logo-design med bomærke og navnetræk hos Kong Gulerod Reklamebureau.

Kontakt os for at høre mere

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk