En god video eller animation fastholder din målgruppes opmærksomhed og kan gøre meget komplekse budskaber let forståelige for alle. Kong Gulerod Reklamebureau kan producere videoer og animationer, som passer til netop din virksomhed. Vi fokuserer på den gode historie og dit budskab i henhold til dit brand og din visuelle identitet.

Explainervideo

Explainervideoer er en effektiv måde at forklare komplekse budskaber eller koncepter på. De kan gøre lange budskaber korte og interessante, og de fungerer rigtig godt på sociale medier til at skabe opmærksomhed til dit brand. Det kan f.eks. være en step-by-step guide til hvordan man bruger dit produkt eller service, eller hvordan de interne processer virker.

Profilvideo

En profilvideo kan hjælpe med at vise det unikke i din virksomhed, og trække nye kunder til. Den fortæller om, hvad der adskiller din virksomhed fra andre i branchen, og hvorfor man skal handle med dig. Den slags videoer er, ligesom explainervideoer, gode til at skabe opmærksomhed og brandkendskab på de sociale medier.

In-Stream Ads

YouTube er verdens næststørste søgemaskine, og populariteten samt efterspørgslen for videoindhold er et støt stigende markedsføringsmedie.

Du har sikkert mødt YouTubes In-Stream Ads før. Det er de videoer, som vises inden din valgte video afspilles. Som regel kan disse springes over efter 5 sekunder, men det er muligt at tvinge en fuld visning af en In-Stream Ad. YouTube viser desuden dine In-Stream Ads på tværs af enheder – desktop, tablet og mobil. Det er rigtig godt til at skabe bevidsthed om dit brand.

Facebook er også begyndt at bruge in-stream Ads. Her spilles de mindst 60 sekunder inde i længere videoer, og er en effektiv måde at ramme målgruppen, og beholde deres opmærksomhed – reklamen kan nemlig ikke skippes.

Videoudtalelse

En videoudtalelse er en eller flere udtalelser fra glade kunder i videoform, og giver uvurderlig goodwill og troværdighed. Med en videoudtalelse hæves effekten af en udtalelse mange gange, da levende mennesker fortæller historien om, hvordan det har været at arbejde sammen med din virksomhed. Så hvis du har mulighed for at optage en video af én af dine kunder, der vil fortælle om deres gode oplevelser, så kan vi hjælpe dig med at få det til at se lækkert og professionelt ud. 

Kontakt os for mere information

Motion Graphics

Hvad er Motion Graphics? Hvis man oversætter det direkte, bliver det til bevægelsesgrafik, som kan være mange ting. Det kan være animation eller videooptagelse, der skaber en illusionen eller en fortælling af en historie via bevægelse. Motion Graphics er i de seneste år blevet mere og mere populært på de sociale medier, og du har sikkert alleredet mødt dem mange gange, uden du selv har været klar over det.

Det smarte ved Motion Graphics er, at det ikke kræver nogen kæmpe stor videoproduktion, for at skabe spændende og fangede videoindhold. Med Motion Graphics kan man nemlig gøre helt almindelige stilbilleder levende og interessante.

Mors-Thy Håndbold LED bandereklame

LED-bandereklamer

En LED-bande er et elektronisk reklameskilt, der viser din reklame på en dynamisk og opsigtvækkende måde til publikum i f.eks. håndboldhaller, på fodboldstadions eller foran fjernsynet. Systemet er meget fleksibelt og giver rig mulighed for at levere et kreativt budskab, der skaber opmærksomhed. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan du udformer dine budskaber.

Kong Gulerod Reklamebureau har mange års erfaringer med produktionen af LED-bandereklamer, og vi sætter en ære i at producere og udtænke slagkraftige budskaber, der bliver set af publikum og tv-seere.

LED til Thy East & West

En række lokale virksomheder og organisationer gik i 2017 sammen med Thy Rock/Komiteen for Kulturevent Thy om at lave et telt, hvor man præsenterede Thy – både når det gælder turisme, bosætning, uddannelse, jobs, fritidsaktiviteter og ikke mindst Smagen af Thy. Det store telt stod for enden af Nyhavn klods op af Inderhavnsbro, der forbinder Papirøen med Nyhavn, og som er et af hovedstadens mest befærdede steder til dagligt og i weekends, kom til at danne rammerne om Thy East & West, som projektet hed.

Lokale virksomheder støttede op omkring projektet ved bl.a. at tegne storskærmsreklamer, som blev vist både i København og Vorupør. I Den forbindelse lavede Kong Gulerod Reklamebureau en god håndfuld videoer, som kan ses herunder.

Læs hele vores case om Thy East & West

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.