En god video eller animation fastholder din målgruppes opmærksomhed og kan gøre meget komplekse budskaber let forståelige for alle. Kong Gulerod Reklamebureau kan producere videoer og animationer, som passer til netop din virksomhed. Vi fokuserer på den gode historie og dit budskab i henhold til dit brand og din visuelle identitet.

Videoudtalelse

En videoudtalelse er en eller flere udtalelser fra glade kunder i videoform, og giver uvurderlig goodwill og troværdighed. Med en videoudtalelse hæves effekten af en udtalelse mange gange, da levende mennesker fortæller historien om, hvordan det har været at arbejde sammen med din virksomhed. Så hvis du har mulighed for at optage en video af én af dine kunder, der vil fortælle om deres gode oplevelser, så kan vi hjælpe dig med at få det til at se lækkert og professionelt ud. 

YouTube In-Stream Ads

YouTube er verdens næststørste søgemaskine, og populariteten samt efterspørgslen for videoindhold er et støt stigende markedsføringsmedie.

Du har sikkert mødt YouTubes In-Stream Ads før. Det er de videoer, som vises inden din valgte video afspilles. Som regel kan disse springes over efter 5 sekunder, men det er muligt at tvinge en fuld visning af en In-Stream Ad. YouTube viser desuden dine In-Stream Ads på tværs af enheder – desktop, tablet og mobil. Det er rigtig godt til at skabe bevidsthed om dit brand.

Kontakt os for mere information
Mors-Thy Håndbold LED bandereklame

LED-bandereklamer

En LED-bande er et elektronisk reklameskilt, der viser din reklame på en dynamisk og opsigtvækkende måde til publikum i f.eks. håndboldhaller, på fodboldstadions eller foran fjernsynet. Systemet er meget fleksibelt og giver rig mulighed for at levere et kreativt budskab, der skaber opmærksomhed. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan du udformer dine budskaber.

Kong Gulerod Reklamebureau har mange års erfaringer med produktionen af LED-bandereklamer, og vi sætter en ære i at producere og udtænke slagkraftige budskaber, der bliver set af publikum og tv-seere.

LED til Thy East & West

En række lokale virksomheder og organisationer gik i 2017 sammen med Thy Rock/Komiteen for Kulturevent Thy om at lave et telt, hvor man præsenterede Thy – både når det gælder turisme, bosætning, uddannelse, jobs, fritidsaktiviteter og ikke mindst Smagen af Thy. Det store telt stod for enden af Nyhavn klods op af Inderhavnsbro, der forbinder Papirøen med Nyhavn, og som er et af hovedstadens mest befærdede steder til dagligt og i weekends, kom til at danne rammerne om Thy East & West, som projektet hed.

Lokale virksomheder støttede op omkring projektet ved bl.a. at tegne storskærmsreklamer, som blev vist både i København og Vorupør. I Den forbindelse lavede Kong Gulerod Reklamebureau en god håndfuld videoer, som kan ses herunder.

Læs hele vores case om Thy East & West

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Paw Olesen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Paw Olesen

22 59 90 62 po@konggulerod.dk