Den digitale verden bevæger sig så hurtigt i dag at det er næsten umuligt at følge med i, hvilke muligheder der er på markedet, medmindre det er et område, man har meget fokus på i sin virksomhed.

De fleste opgaver med web handler som regel mindre om, hvilket CMS (Content Management System), der skal bruges – og mere om, hvad websitet skal gøre for dig og dine kunder.

De første spørgsmål går som regel ud på at finde ud af, hvilken opgave et nyt website skal løse. Er det en profil, der skal fortælles om, er det en webshop, en guide eller en måde at få forespørgsler på? Er det et teamsite, et sportssite eller en byportal? Det er enormt vigtigt at klarlægge kundens og slutbrugerens behov, for at kunne bygge en løsning, der skaber værdi for dem.

Umbraco

Hos Kong Gulerod Reklamebureau er vi specialister i Umbraco – et CMS der kan løfte alle typer af websites, uanset om der er tale om en lille eller en stor løsning, webshops eller statiske informationssider. Umbraco er, i modsætning til mange andre systemer, ikke afhængig af plugins hvilket bl.a. er med til at stabilisere systemet og sikre mindre vedligehold.

Med en Umbracoløsning fra Kong Gulerod følger også en brugervenlig back-end, som gør det nemt for alle brugere at redigere, opdatere og vedligeholde indholdet på siden, så det altid er relevant for kunderne. Vi giver også et brugerkursus, hvor vi viser hvordan man navigerer og redigerer i løsningen.

Overvejer du et nyt website og skal du bruge en guide og/eller en leverandør? Så kontakt os.

Gå til kontaktformular

Scepter

Scepter er vores anbefalede løsning til mindre websites, der ikke har brug for avanceret eller brugerdefineret funktionalitet. Den er billig, enkel og brugervenlig, og tillader dig at have en statisk og stabil side. Siden opbygges modulært, hvor indholdet er inddelt i specifikke kasser, men det gør at siden er let at holde overskuelig, også selvom du tilføjer en masse nyt indhold. Det gør det meget svært at gøre noget forkert.

Vil du åbne en webshop?

Der er altid mange overvejelser forbundet med en webshop. Hvad vil du sælge? Hvor mange produkter regner du med at have? Hvordan er de kategoriseret, så slutbrugeren nemmest kan finde dem? Hvad skal der overvejes i et design, for at få en optimal konverteringsrate?

Den slags overvejelser kan vi hjælpe dig med. Du skal bare have en idé.

Læs mere om webshops

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Mikkel Hegner Johannsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Mikkel Hegner Johannsen

25 70 24 33 mj@konggulerod.dk