Rebranding af Radio Limfjord

Siden Radio Limfjord gik i luften i 1987 er der sket mange ting med lokalradioen på Mors.
I dag sender den 24 timer i døgnet på tre radiokanaler. Radio Limfjord er i dag hele Nordvestjyllands lokalradio, som 
sender musik, nyheder og underholdning til dig uanset hvor i verden du er.

Radio Limfjord er en glad hitradio med et godt flow, let underholdning, god energi og korte opdateringer på de seneste nyheder fra Nordvestjylland – en radio som ikke kun taler til lytterne, de taler også med dem.

På Mors har radiokanalen en dækningsprocent på 80% pr. uge, dvs at 80% af alle morsingboerne lytter til Radio Limfjord i løbet af en uge. 

Nøgleordene bag Radio Limfjords nye visuelle identitet er bl.a. musikken (symboliseret ved en node), bølger, i bevægelse, lyd, lydbølger, equalizer, teknisk snilde og finjusteringer.

radiolimfjord_kop2

Alle Radio Limfjords kanaler er nu visuelt tydeligt i familie med hinanden pga. den gentagende Limfjord typografi og form. Derudover har vi skabt en meget dynamisk supergrafik som, på trods af samme struktur og form, taler forskellige visuelle sprog alt efter kanalvalg. 

Limfjord Update

Limfjord Update er den seriøse nyhedsportal, og leverer opdateringer på både stort og småt fra Thy og Mors – altid 100% gratis nyheder. 

Limfjord Mix

Limfjord Mix er en ny frisk radio med fokus på de store klassikere fra 70'erne, 80'erne og 90'erne.

Limfjord Slager

Limfjord Slager er musik til det ældre publikum dvs. dansktop, slagere og oldies. Kanalen er primært et tilbud til Radio Limfjords medlemmer.

Der har gennem hele forløbet været en god dialog og sparring med løbende forbedrede forslag vedrørende bl.a. farvevalgene, og udformningen af de nye logoer.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk