dynalogic dynalogic01

Et indbydende website der matcher dynalogics behov

Thisted-virksomheden dynalogic er en af landets førende af Microsoft Dynamics NAV-partnere, og det forpligter. Med løfte om øget produktivitet og større arbejdsglæde, automatiserer virksomheden komplicerede forretningsprocesser. For dynalogic er det enormt vigtigt at fremstå professionelt i sin markedsføring, og her kommer deres nye website til sin magt.

Fokuserer på kunder og produkter

Websitet omhandler især dynalogics produktportefølje og udvalgte kundecases. På forsiden bliver du som potentiel kunde mødt af eksempler på kunder og en kort præsentation af den løsning, dynalogic har leveret.

Næstefter er der indgangsportal til de brancher og behov, som dynalogic har specialtilpassede produkter til. Det drejer sig om:

  • Produktion
  • Projektbaseret arbejde
  • Tids- og jobregistrering
  • Engros
  • Lager og logistik
  • Mobile løsninger

Kendetegner dette ikke din virksomhed og jeres umiddelbare behov, er der mange andre muligheder for at fordybe dig i dynamics-relaterede nyheder eller udtalelser fra nøglepersoner i anerkendte virksomheder. Her er også inspiration til løsningsmodeller i form af produktbeskrivelser og interessante historier om problemer, der blev løst med dynalogics produkter.

Bruger du blot få minutter af din tid på hjemmesiden, vil du forlade den med et klart indtryk af, at dynalogic er den specialist, du har brug for til at optimere og effektivisere din virksomhed.

bo-schroeder-dynalogic
.. Kong Gulerods dygtige og erfarne medarbejdere har været en suværen sparringspartner for os i opbygningen af dynalogics image. Senest med vores nye hjemmeside med tilhørende shop, hvor vi især på shop delen havde en række specielle krav.
Det hele er blevet løst til vores fulde tilfredshed.

Følger dynalogics designmanual

Som mange andre professionelle virksomheder har dynalogic fået udarbejdet en designmanual, der fastsætter valg af farver, skrifttyper, -størrelser og beskriver brug af logo i forskellige sammenhænge.

dynalogics nye webdesign understøtter designmanualen. Websitet benytter de foreskrevne skrifttyper samt virksomhedens primære og komplementære farver. Det stilrene og kunsterisk enkle design skaber ro og gør det let for dig at finde rundt på tværs af websitets undersider.

Tilgodeser det internationale publikum

På grund af stigende interesse fra internationale virksomheder, er det en nødvendighed med mulighed for sproglag på hjemmesiden. Ved lanceringen var der udelukkende dansk sproglag, men test før levering sikrer at løsningen kan håndtere engelske udgaver af samtlige indholdstyper. Samtidig er websitet – ligesom NJA Furnitures hjemmeside – ikke begrænset i mængden af sproglag.

Det kan være omfattende at oversætte et website med en stor mængde indhold. Nogle websystemer understøtter udelukkende 1-til-1-sproglag. Det er muligt, men ikke et krav i denne Umbraco løsning. dynalogic kan derfor vælge at udbygge den engelske version af deres website lidt ad gangen eller lave unikt indhold, der er tilpasset deres internationale målgruppe.

Brugervenligt kontrolpanel

dynalogics website drives af det danske open source CMS Umbraco. Som alle vores andre Umbraco-løsninger er kontrolpanelet til websitet tilpasset kundens behov og webdesign.

Ved de indledende møder gjorde adm. direktør Bo Schrøder os opmærksomme på, at de havde fundet det vanskeligt at ajourføre forside, nyheder og øvrigt indhold i deres daværende CMS. I opbygningen af hjemmesidens nye CMS udviste vi særligt hensyn til at gøre det enkelt og overskueligt for dynalogics personale at vedligeholde websitet.

Partnerportal til salg af software

dynalogics autoriserede partnere har en portal, hvor de kan logge ind for at kalkulere priser for eller bestille dynalogics produkter – f.eks. JobManager til tidsregistrering og lønberegning.

Ved lanceringen af den nye hjemmeside, fik dynalogic samtidig en mobilvenlig udgave af deres partnerportal med matchende farver og typografi. Det er vigtigt, at den gør sig godt på smartphones og tablets, da partnerne ofte er i marken med en mobil enhed som eneste kommunikationsmiddel.

Besøg dynalogic.dk

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Mikkel Hegner Johannsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Mikkel Hegner Johannsen

25 70 24 33 mj@konggulerod.dk