TGI hjemmeside website TGI_1

Thisted Gymnastik og Idrætskultur opstod i 2016 som et tiltag for at få borgere i Thisted by til at bevæge sig mere og være mere fysisk aktive. Derfor tilbydes aktiviteter på alle niveauer, og jo større foreningen vokser sig, jo mere vil den tilbyde.

Design

Deres nye website skal gøre det let at få overblik over hvilke hold der tilbydes, og hvordan man kan tilmelde sig. Derfor findes disse links øverst på siden, lige under det store hero-element der har til formål at motivere og inspirere til bevægelse og glæde.

Hero-elementet er en video der kører igen og igen, hvilket aldrig har været muligt før, uden at hele siden blev meget langsom. Med nye browsere er det muligt at køre denne slags video, uden at hindre sidens funktionalitet. Det har vi udnyttet på TGI’s side for at vise fællesskab og glæde ved at bevæge sig.

Derefter kommer info om Projekt 5000 timer. Et stort projekt om aktivitet og motion, hvor TGI forsøger at få Thisteds befolkning til at bevæge sig 5000 timer i alt. Det er motiverende og en fælles indsats for at nå målet. Når det kommer som noget af det første på siden, er det for at opfordre brugere til at deltage i projektet, så siden på denne måde bruges til at nå ud til nye medlemmer.

Herefter findes aktuel info og eventkalender, så man hurtigt kan få fingeren på pulsen og involvere sig. Nederst findes nyhedsbrevstilmelding og sponsorsektion, og begge går igen på alle undersiderne, så de altid er lette at finde.

Holdtilmelding er den vigtigste underside, hvorfor den også kan findes som quicklink – det er ofte den, brugeren er kommet for at finde, så vedkommende kan tilmelde sig selv eller deres børn til et hold. Holdoversigten er gjort overskuelig med masser af white-space og store billeder til hver kategori. 

Marie-Louise Pio Branner - SEESmedia-8264

Om samarbejdet med Kong Gulerod siger TGI:

TGI.nu er blevet en super flot og yderst brugervenlig hjemmeside. Vi i TGI, er meget tilfredse.
TGI hjemmeside website TGI_2

Let at opdatere

Hjemmesiden er opsat i CMS’et Umbraco, som Kong Gulerod er specialister i. Det gør det let for TGI selv at opdatere indholdet på siden, når der f.eks. skal oprettes nye events, hold eller trænere i oversigten.

Det gjorde det også muligt at integrere elementer fra Conventus, som bruges til at administrere hold. Det gør at TGI selv har al kontrol over deres side, og Kong Gulerod behøver kun bistå med mere tekniske ændringer eller vedligehold.

Besøg tgi.nu

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Mikkel Hegner Johannsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Mikkel Hegner Johannsen

25 70 24 33 mj@konggulerod.dk