thytrapper_visitkort

Kvalitet, trin for trin

Thy Trapper har siden 1982 fremstillet individuelle trætrapper efter specialmål i håndværksmæssig høj kvalitet. Produktionen er gennem alle årene foregået på fabrikken i Thisted, og mange af medarbejderne har været ansat i over 25 år. Virksomheden ejes i dag af indkøb-/udviklingschef Benny Rytter, produktionschef Jan Nielsen og direktør Michael Pedersen.

For Thy Trapper giver dygtige og erfarne håndværkere og materialer af høj kvalitet det bedste resultat, i kombination med anvendelsen af moderne teknologi som 3D-konstruktion og CNC-fræsning.

Det har gennem hele den grafiske proces være vigtigt for os, at Thy Trapper også i fremtiden skulle udstråle høj kvalitet, godt håndværk, men også være med på beatet. Derfor satte vi en ære i at finde frem til et visuelt sprog, som med hjælp fra et responsivt bomærke kan symbolisere bl.a. udvikling, succes, vækst og ikke mindst trapper.

Det typografiske udgangspunkt for navnetrækket er skriften Questa Grande, dog med flere efterjusteringer. Kontrasten i skrifttypen er forholdsvis høj, men de tynde dele og de åbne sheriffer er på samme tid stærke nok til at forhindre tegnene i at bryde op. Hvor standard versionen af Questa er lidt af en arbejdshest, er Questa Grande elegant og raffinerert i detaljerne, og blev derfor også oprindeligt tegnet som en hyldest til de gamle typografer Firmin Dinot og Giambattista Bodoni. For os er det på samme tid en hyldest til Thy Trappers gamle visuelle identitet

Besøg thytrapper.dk
case_thytrapper
Vi har haft stor tiltro til, at Kong Gulerod Reklamebureau har kunne klare opgaverne, og derfor har de også haft forholdsvis frit spil, da først grundelementerne var på plads.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk