Thy East & West Kong Gulerod Reklamebureau ApS

Thy East & West

Verdensmesterskabet i Stand Up Paddle (SUP) og Paddleboard kommer i år til Danmark, og for første gang Europa. København og Vorupør gik sammen, og begrebet fra Thy, ”To byer – én bølge”, der er samarbejdet mellem Klitmøller og Vorupør, får udvidet betydningen, så det under verdensmesterskabet dækker 300 surferes konkurrencer midt i København, foran operaen, og de samme surferes afsluttende sejladser foran Vorupør, midt i Cold Hawaii.

En række lokale virksomheder og organisationer er gået sammen med Thy Rock/Komiteen for Kulturevent Thy om at lave et telt, hvor man præsenterer Thy – både når det gælder turisme, bosætning, uddannelse, jobs, fritidsaktiviteter og ikke mindst Smagen af Thy. Det store telt opstilles for enden af Nyhavn klods op af Inderhavnsbro, der forbinder Papirøen med Nyhavn, og som er et af hovedstadens mest befærdede steder til dagligt og i weekends, der kommer til at danne rammerne om Thy East & West, som projektet hedder.

De lokale virksomheder har støttet op omkring projektet ved bl.a. at tegne storskærmsreklamer, som bliver vist både i København og Vorupør. I Den forbindelse har Kong Gulerod Reklamebureau lavet en god håndfuld videoer, som kan ses her på siden – og apropos videoer har vi også udarbejdet HTML5 animationsreklamer for arrangementet til eb.dk Derudover har vi udviklet logo, tryksager, storprint, avisannoncer til bl.a. Politiken og Facebook grafik.

Læs vores case om Thy East & West