Stilfulde emballage- og designløsninger til eksklusive produkter Kong Gulerod Reklamebureau ApS

Stilfulde emballage- og designløsninger til eksklusive produkter


Lækre delikatesser lavet med kærlighed til Thy

Thya betyder Thy på latin, og det er lige præcis fra naturskønne Thy, at alle specialiteterne udspringer. THYA er en nystartet virksomhed, som både producerer og forhandler udsøgte specialiteter fra Thy. Kong Gulerod Reklamebureau har stået for både den visuelle identitet, emballagedesignet og webshoppen.

THYAs produkter

Indtil videre byder THYA på seks slags marmelader, seks slags salte og tre slags sennep. Derudover honning, æblesirup, havtorn sovs og æblemost. Dertil kommer snart to helt nye THYA snapse "Thagaard og Klitheden", og en bitter med smag fra Nationalpark Thy.

Skalérbar webshop

For THYA er en stabil og driftsikker webshop en selvfølge. En webshop i samme kvalitet, som deres produktserie, og som kan samle mange af Thy egnens specialiteter f.eks. flødeboller og chokolade fra Chokoladekurven, bolsjer fra Bon-Bon Museet og snaps og bitter fra Bumar ved Bulbjerg. Derfor faldt valget på ScepterCommerce.

Gourmet popcorn fra Vendsyssel til hele landet

Med kombinationen af de pirrende smagsspil, samt den unikke lækre sprødhed og konsistens, kan NoCrap Gourmet tilbyde verdens bedste gourmet popcorn. Målsætningen er klar: No crap in our products.

Enkelt og eksklusivt design

Hos Kong Gulerod Reklamebureau har vi været så heldige, at få lov til at designe både den visuelle identitet og emballagen. Det er der kommet et elegant og stiligt visuelt udtryk ud af, som på sigt nemt og smertefrit kan videreføres til andre gourmet produkter.

Emballagens gennemsigtige indpakning fremhæver produktindholdet. Imens skaber logoet en næsten supergrafisk baggrund i hvid, som nuancerer oplevelsen, og giver god kontrast til de runde sorte tekstbokse. Grafikken i låget tydeliggør produktvarianten. Vi synes det er et par fede designløsninger.

Læs vores case om THYA Læs vores case om NoCrap Gourmet