Nye webshop løsninger i ScepterCommerce Kong Gulerod Reklamebureau ApS

Nye webshop løsninger i ScepterCommerce

Vi har udviklet en ny webshop platform og døbt den ScepterCommerce

Platformen kendetegner sig ved, at være både konkurrencedygtig og fleksibel. Den er udviklet til at kunne håndtere store, tunge løsninger, men uden at være for kompliceret til mindre webshops. Her skal alle kunne være med – og ScepterCommerce er i den grad skalerbar. 

En lettere hverdag som webshopejer

Selvom KunstUnik er en mindre webshop, er automatik en stor fordel og meget tidsbesparende, hvad angår ordrebehandling. Derfor var ScepterCommerce platform en ideel løsning, da platformen bl.a. integreres med KunstUniks økonomisystem og dermed danner fakturaer automatisk, hvorefter man blot skal klikke ”Bogfør”. Der er desuden mulighed for fuldautomatisk generering af pakkelabels igennem Pakkelabels.dk, hvorefter man blot skal printe disse og klistre dem på forsendelsen. 

Tekstindholdet på hele siden er blevet forfattet, gennemgået og justeret til søgemaskineoptimering, så de gode søgeord (keywords) indgår naturligt i teksten. Dette sikrer, at KunstUnik i fremtiden vil opnå en bedre placering på bl.a. Google.


ModernRoom webshop

Design med kunden i centrum 

Vi har designet den digitale købsoplevelse til ModernRoom med veldefinerede designmetoder, der tager udgangspunkt i sammenspillet mellem kundens oplevelse og virksomhedens DNA. Resultatet er, at produkterne er kommet helt frem i butikken, hvor det selvfølgelig er afgørende, at kunderne hurtigt og nemt kan navigere sig frem til de ønskede produkter, og måske endda bliver inspireret undervejs. Et enkelt og brugervenligt købsflow, som er tænkt ind i designarbejdet på både stationær computer, laptop, iPad og smartphone – ja, kort sagt alle platforme.

Læs mere om KunstUnik Læs mere om ModernRoom