modernroom_frit

Velkommen til ModernRoom

ModernRoom er en skandinavisk interiørvirksomhed, som brænder for boligindretning, og for at skabe smukke og dejlige omgivelser i dit hjem. Her håndplukkes sortimentet og man stræber efter at forhandle de bedste produkter til en fordelagtig pris.

For ModernRoom var vores webshop platform, ScepterCommerce den oplagte vej at gå, da denne er udviklet til at kunne håndtere store, tunge løsninger, men uden at være for kompliceret til mindre webshops. Her skal alle kunne være med – og ScepterCommerce er i den grad skalerbar. 

Design med kunden i centrum 

Vi har designet den digitale købsoplevelse til ModernRoom med veldefinerede designmetoder, der tager udgangspunkt i sammenspillet mellem kundens oplevelse og virksomhedens DNA. Resultatet er, at produkterne er kommet helt frem i butikken, hvor det selvfølgelig er afgørende, at kunderne hurtigt og nemt kan navigere sig frem til de ønskede produkter, og måske endda bliver inspireret undervejs. Et enkelt og brugervenligt købsflow, som er tænkt ind i designarbejdet på både stationær computer, laptop, iPad og smartphone – ja, kort sagt alle platforme.

 

Besøg modernroom.dk
Vi har været rigtig glade for vores samarbejde med Kong Gulerod Reklamebureau, som vi kun kan give topkarakter. Der har været en utrolig professionel og ambitiøs tilgang til vores virksomhed under hele forløbet. Vi vil helt klart anbefale Kong Gulerod Reklamebureau til alle, som søger en professionelt webshop.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Mikkel Hegner Johannsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Mikkel Hegner Johannsen

25 70 24 33 mj@konggulerod.dk