Teleboxen har udvidet med en webshop Kong Gulerod Reklamebureau ApS

Teleboxen har udvidet med en webshop

Teleboxen blev etableret tilbage i 2006 med ét formål: At skabe en stærk, stabil og uafhængig leverandør af telefoni- og internetløsninger. Dén mission er lykkes. Teleboxen tilbyder hele spektret fra salg af enkeltstående smartphones og tilbehør til privatkunden til store, forkromede, skalerbare telefoniløsninger til erhvervslivet. Virksomheden er lagerførende i markedets mest gængse smartphones, tablets og tilbehør, og de har stærke udbydere i ryggen på telefoni og fiber tv.

Vi havde udarbejdet deres eksisterende website, så derfor var det også let at gå til, da Teleboxen kom tilbage med ønsket om at udvide med en webshop "ovenpå" deres eksisterende løsning.


Webshoppen er udviklet i Umbraco, som Kong Gulerod er specialister i. Det gør siden utroligt stabil, fordi den ikke er afhængig af plugins fra tredjeparter, og den er samtidig utrolig let at bruge – Teleboxen kan selv tilføje produkter eller ændre priser, uden at skulle have hjælp fra en udvikler. Så er det let at holde siden opdateret og produkterne relevante.

 

Læs hele vores Teleboxen case