Prins i lære hos Kong Gulerod Kong Gulerod Reklamebureau ApS

Prins i lære hos Kong Gulerod

Peter Müller er ny ”prins” hos Kong Gulerod som led i sin 4-årige uddannelse til mediegrafiker

Peter Müller (22) er ansat som mediegrafikerelev hos Kong Gulerod Reklamebureau i Jernbanegade i Thisted. Uddannelsesforløbet veksler mellem perioder på bureauet og skoleophold på Aarhus Tech, før der afsluttes med en svendeprøve ved udgangen af 2020.

En ægte aarhusianer er blevet thybo

Peter Müller kommer fra Aarhus, og efter ansættelsessamtalen på reklamebureauet var han ikke i tvivl om, at både arbejdspladsen og byen var noget for ham:

 - Jeg var taget til Thisted et par timer før jobsamtalen, så jeg kunne kigge på byen. Folk smiler lidt mere her, og man fornemmer mere overskud i dagligdagen, fortæller Peter Müller.

- Til min store, men glædelige overraskelse var alle på bureauet involveret i samtalen, og de havde sat næsten hele dagen af til mødet med mig. Vi var blandt andet ude at spise frokost sammen. Så jeg fik et rigtig godt indtryk af bureauet og mine kommende kolleger. Det var meget positivt, forklarer Peter Müller.

- I løbet af dagen blev jeg overbevist om, at Kong Gulerod var det rigtige sted for mig. Så da jeg ud på eftermiddagen blev spurgt “Skal vi begynde at kigge efter en lejlighed til dig?” – ja, så var det ligesom afgjort, griner Peter Müller.

Siden 10. oktober har han været en del af teamet på bureauet, og som han allerede har konstateret:

- Det er ikke småting, som bliver kastet over til mig. Jeg får udfordringer, og der forventes noget af mig. Der er heldigvis altid en af de garvede kolleger til at kigge mig over skulderen og til at sparre med. Så jeg lærer fra dag 1 at tænke i de rigtige baner – tænke kreativt, snakke med kunder, forstå kunder, løse tingene rigtigt. Jeg oplever tydeligt, at der investeres i mig som kollega og ressource. Jeg har fået en ”kongelig” modtagelse og glæder mig til at vokse med opgaverne.




Læs mere om Peter under Bureauet