Plant Supervision udvider Kong Gulerod Reklamebureau ApS

Plant Supervision udvider

Danish Site Supervision og Danish Marine Supervision er begge en del af Plant Supervision Group, der blev grundlagt i 2011. Som navnet antyder, arbejdes der med supervision – og med deres store netværk, leverer de eksperter til større byggeprojekter verden over.

Da de to nye virksomheder kom til, gav det bedst mening at lave to ens hjemmesider – ihvertfald ift. struktur og layout, imens selve indholdet på de to sider, er varierende. Udover en hjemmeside til hvert selskab, måtte de også få tilpasset deres logo, så de havde en variant til hvert firma.

Plant Supervision har fra start haft stor tiltro til at vi kunne løse opgaven – og den frihed det har ført med sig, har gjort at resultatet er blevet rigtig godt.

 

Thomas Kristensen, Managing Director hos Plant Supervision Group udtaler:

"Forløbet med Kong Gulerod Reklamebureau har været rigtig godt. Vi har været glade for måden de arbejder på – det har gjort at vi har følt os trygge igennem det hele. Mest af alt er vi glade for resultatet, der endte lige præcist som vi håbede. Hver gang vi har været i dialog med Mikkel, har vi været efterladt med en god fornemmelse. Vi vil gerne anbefale Kong Gulerod Reklamebureau."

Besøg ds-supervision.com Besøg dm-supervision.com