Nyt emballage og website til Sens Food Kong Gulerod Reklamebureau ApS

Nyt emballage og website til Sens Food

Damn Good

Sens Food har en vision. De vil forandre pizzabranchen i Danmark, og opmærksomhed, åbenhed og kreativitet skal spille en langt større rolle. Første skridt er en hyldest til skabelsen af den gode pizza, om den er bagt i ovnen derhjemme, hentet hos det lokale pizzaria eller spist i byen klokken 4 om natten. En dressing specielt udviklet til at forkæle din pizza.

Nyt design

Som alle andre produkter på markedet, udsættes Sens Food også for løbende forandringer, bl.a. i form af nye flasker. Det betød at designet skulle tilpasses nye etiketter, men stadig være genkendelig for dem, som allerede er bekendte Sens Foods dressingerne. 

Da de nye flasker blev sat i verden, blev alt billedmaterialet på hjemmesiden samtidigt forældet, da det indeholdt de gamle flasker. Derfor besluttede Sens Food at et redesign af Scepter hjemmesiden var på sin plads. Scepter er vores egen videreudvikling af Umbraco CMS, som gør det forholdsvis smertefrit at videreudvikle på hjemmesiden, f.eks. løbende tilføjelse af nye produkter og sprogmoduler.

Læs vores case om Sens Food