Nordkøl med nyt look Kong Gulerod Reklamebureau ApS

Nordkøl med nyt look

Nordkøl er leveringsdygtig på køleanlæg og den service, der hører til. Nordkøl servicerer kunder på hele Jyllands vestkyst. Det formidable team af specialister har forstand på køle- og fryselaster, ismaskiner og RSW-anlæg til maritim køling, samtidig med at de laver opgaver til industri og butikker.

Nordkøl flyers - Kong Gulerod Reklamebureau

Ren designlinje

Kong Gulerod Reklamebureau har hjulpet Nordkøl med at få den rene designlinje, Nordkøl har ønsket. Det nye website er designet i samme stil som Nordkøls visitkort, flyers og e-mail-signaturer. Vi har også hjulpet Nordkøl i gang med Google My Business, Google+ og LinkedIn, hvor Nordkøls visuelle identitet er lige så rendyrket som på deres website.

Nordkøl visitkort - Kong Gulerod Reklamebureau

Let at administrere

Nordkøl klarede selv opgaven med at flytte indholdet fra det tidligere website over på det nye og samtidig gennemgå det for at sikre sig tekster og billeder, der er up-to-date og repræsenterer virksomheden i år 2016.

Det er ikke alle virksomheder, der har tid til at vedligeholde deres website selv, men når det ligefrem er et ønske, så kræver det et kontrolpanel, der er let at navigere i, når en medarbejder vil redigere en bestemt underside på websitet. Kong Gulerods Umbraco-webløsninger er altid tilpasset dit website på den måde, der giver mest mening for dig, hvis du selv ønsker at administrere og vedligeholde indholdet.

Helt klar til sproglag

Nordkøls website er testet og klargjort til sproglag, sådan at Nordkøl kan udvide med eksempelvis engelsk og/eller tysk sproglag for at imødekomme interessen fra internationale fiskefartøjer og virksomheder.

Har du selv gjort dig tanker om sproglag på dit website, så kan vi formidle oversættelse af selv de mest teknisk tunge og udbredt domænespecifikke tekster gennem vores store udvalg af samarbejdspartnere.

Læs mere om websites Besøg nordkøl.dk