inu:it styrker sin visuelle identitet Kong Gulerod Reklamebureau ApS

inu:it styrker sin visuelle identitet

inu:it er en grønlandsk it-virksomhed, som tilbyder rådgivning, design, support og optimering af IT-infrastrukturer så som netværk og servere.

Siden 2013 har inu:it haft en dansk afdeling i Thisted, og ligesom deres grønlandske moderselskab, fokuserer de på professionelle og menneskelige relationer til deres kunder for at kunne skabe løsninger baseret på den enkelte kundes forretning og arbejdsprocesser.

En anderledes kultur

I dag samarbejder inu:it med Kong Gulerod Reklamebureau om at styrke sin visuelle identitet for at kunne få godt fat i det danske marked. Vi danskere har en anden kultur end den grønlandske og vi har derfor lagt ud med et redesignet logo samt et nyt og spændende grafisk univers.

Toptunet markedsføring

I samarbejde med inu:it har vi tunet og finjusteret den konceptuelle stil og tone i sprogbruget til det danske marked, så der et solidt fundament for markedsføring gennem alle tænkelige kanaler.

inu:it er allerede godt i gang

Kong Gulerod Reklamebureau har allerede leveret inu:it’s julekort for 2015, som blev sendt ud til deres kunder og samarbejdspartnere, og vi arbejder bl.a. på annoncekampagner, visitkort og en folder, der er baseret på virksomhedens nye koncepter og grafiske elementer.

Vi er glade for den gode start på det nye samarbejde med inu:it og ser frem til at kunne byde dem på endnu mere professionel rådgivning og levering af løsninger inden for vores kompetenceområder.

Besøg inuit.dk