Et nyt og helt anderledes fiskekoncept Kong Gulerod Reklamebureau ApS

Et nyt og helt anderledes fiskekoncept

KYST Food er et nyt koncept, som lader forbrugere bestille fisk og skaldyr via en webshop eller en stander i deres lokale supermarked. Fisken bliver derefter leveret til det valgte udleveringssted, hvor den kan afhentes.

Det er et koncept, som ikke er set før på det danske fødevaremarked, så KYST Food vil gøre det let, overskueligt og tilgængeligt at få frisk fisk, direkte fra fiskeauktionen i Hanstholm.

Kong Gulerod Reklamebureau har hjulpet med at skubbe dette koncept ud over rampen, få skabt opmærksomhed og opbakning samt at sælge det til købmænd landet over. Det inkluderede en komplet visuel identitet, webshop specielt designet til tablets, print på en stander til at stille ude hos købmændene, roll-ups, foldere og brochurer, grafik og video til sociale medier, nyhedsbreve og facebookopslag.

Det er ét af de mest omfattende projekter, vi nogensinde har kastet os ud i, og vi er virkelig stolte af resultatet! Læs med her, og bliv inspireret til hvordan du kan komme ud over rampen med dit nye projekt. 

 

Læs hele vores case om KYST Food