Derfor bør du SSL-sikre dit website Kong Gulerod Reklamebureau ApS

Derfor bør du SSL-sikre dit website

På almindelig dansk kalder vi det et sikkerhedscertifikat. Det er et certifikat, som er med til at sikre diverse informationer på dit website. F.eks. sørger det for, at informationer man indtaster i en formular, krypteres og derved sikres mod hackere.

Udover den tekniske funktion et SSL certifikat består af, har det også den medvirkning, at det øger troværdigheden hos hjemmesidens besøgende. Ikke fordi folk nødvendigvis ved, hvilken funktion det har, men fordi browserne sørger for, at forbinde det med sikkerhed. Se eksemplet til venstre herunder.


Tidligere var det primært banker og andre typer af virksomheder med høje sikkerhedskrav, der benyttede sig af kryptering for at beskytte sine kunders oplysninger. Men i dag er det i princippet relevant for alle indehavere af websites, der på den ene eller anden måde håndterer personlige oplysninger om brugerne.Og her taler vi ikke kun følsomme oplysninger som cpr-numre og bankoplysninger, men også helt almindelige oplysninger om navn og e-mailadresse, der bliver tastet ind i diverse formularer og logins på de fleste websites. Derfor benytter flere og flere virksomheder sig i dag af SSL certifikater. 

Søgevenlighed

IT-giganter som Facebook, Google og Microsoft prioriterer naturligvis sikkerhed højt. Det rygtes derfor, at Google allerede nu øger rangeringen hos websites med et SSL certifikat i modsætning til websites uden. Bruger du i forvejen ressourcer på søgemaskineoptimering, er et SSL certifikat et must.

Google har meldt ud, at Google Chrome på sigt vil vise alle hjemmesider uden et SSL certifikat som på højre eksempel herover. Der kan ikke herske megen tvivl om, at enhver bruger vil opfatte det som et faresignal.
 

Men hvad koster det?

Hos Kong Gulerod Reklamebureau tilbyder vi installation af SSL certifikat til eksisterende kunder for kr. 850,- ex moms og en hosting-stigning pr. md. på kr. 50,- ex moms.
 

Vil du med over på den sikre side?

Så kontakt Mikkel Hegner Johannsen for flere informationer:

Telefon: +45 25 70 24 33

E-mail: mj@konggulerod.dk

Download vCard