Nyt website til Teleboxen

Teleboxen blev etableret tilbage i 2006 med ét formål: At skabe en stærk, stabil og uafhængig leverandør af telefoni- og internetløsninger. Dén mission er lykkes. Teleboxen tilbyder hele spektret fra salg af enkeltstående smartphones og tilbehør til privatkunden til store, forkromede, skalerbare telefoniløsninger til erhvervslivet. Virksomheden er lagerførende i markedets mest gængse smartphones, tablets og tilbehør, og de har stærke udbydere i ryggen på telefoni og fiber tv.

Selvom Teleboxen i høj grad er lokalt forankret i Thy, har de hele Danmark som markedsområde, og kundeportføljen tæller i dag en lang række trofaste kunder fra alle dele af landet.

Det nye teleboxen.dk er udviklet i Umbraco, som efter vores overbevisning, er milepæle foran andre CMS'er. Websitet er udviklet efter "best practice" og består dermed af kvalitetskode, som er med til at sikrer en langtidsholdbar løsning. Endvidere gør dette evt. videreudvikling lettere at håndtere, både for vores egne udviklere og andre Umbraco specialister.

Altid Google Analytics og SEO klar

Det er vigtigt, at vores kunder løbende har mulighed for at forbedre deres website, og undersøge i detaljer om websiteinvesteringen har båret frugt. Derfor sætter vi altid en ære i, at strukturere vores kode og udvikling så det fremmer en positiv optjening af SEO-værdi. Derudover inkluderer vi altid Google Analytics, da dette giver rig mulighed for at se hvilket indhold, der interesserer de websitebesøgende mest.

Besøg teleboxen.dk

Brug for yderligere information?

Har du f.eks.spørgsmål til casen eller overvejer du at starte et lignende projekt, så tag endelig kontakt til os. Vi bider ikke.

Paw Olesen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Paw Olesen

22 59 90 62 po@konggulerod.dk