sensfood-emballage1a

It's Damn Good on Pizza!

Sensfood har en vision. De vil forandre pizzabranchen i Danmark, og opmærksomhed, åbenhed og kreativitet skal spille en langt større rolle. Første skridt er en hyldest til skabelsen af den gode pizza, om den er bagt i ovnen derhjemme, hentet hos det lokale pizzaria eller spist i byen klokken 4 om natten. En dressing specielt udviklet til at forkæle din pizza.

 

Den visuelle identitet

Sensfood kom med et ønske om et skarpt og let genkendeligt logo. En visuel identitet med personlighed, som kan skabe hygge og som man kan stole på. Vi har skruet mest muligt ned for "food" i ordets industrielle forstand, og op for Sens og charme. Derudover har vi udviklet en stærk supergrafik, som virker på tværs af medier, og som let kan videreudviklet i forbindelse med kommende produkter.

 

Emballagedesign

Sensfood’s flagskib er deres pizzadressing, men designet er let at overføre til andre varianter af dressing. Med den genkendelige supergrafik, som kan gå igen på mange forskellige typer af produkter, er man aldrig i tvivl, når man står med et Sensfood produkt i hånden.

Det udnyttede vi, da Sensfood lancerede en chilidressing og en hvidløgsdressing, som selvfølgelig skulle have emballagedesigns, der matchede pizzadressingen. Der er lagt vægt på sammenhørighed og genkendelse imellem produkterne.

 

Onepage website

Websitet er lavet i Scepter, som er vores videreudvikling af Umbraco CMS. Sensfood har store ambitioner, og vil derfor løbende tilføje nye produkter og sprog, hvilket kan gøres forholdsvis nemt i Scepter pga. den smertefrie videreudvikling. Med systemet har vi gjort det nemt, at opdatere websites for vores kunder, mens der designmæssigt stadig er højt til loftet. Det betyder, at både vi og kunden spare tid – og dermed penge, hvilket gør Scepter ideelt til både små og store løsninger.

Besøg sensfood.dk
Efter møder med tre forskellige reklamebureauer fandt vi Kong Gulerod Reklamebureau. Kong Gulerods medarbejdere, vandt hurtigt vores tillid.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Paw Olesen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Paw Olesen

22 59 90 62 po@konggulerod.dk