cafesalto-txt

Website til Thisteds absolut bedst beliggende café

Café Salto, beliggende på det smukke og hyggelige havnetorv med udsigt over Thisted bredning, har givet Kong Gulerod Reklamebureau frit spil til skabe en personlig, stilsikker, enkel og mere direkte grafisk linje med vægt på placering, kontaktinfo, historie og den gode mad.

Vi har derudover fokuseret på at digitalisere menukortet på bedst mulig vis med stilistiske og logiske piktogrammer, som har medvirket til at give menukortet den rette "app feeling", hvilket giver kunden et hurtigt overblik.

Websitet er lavet i Scepter, som er vores videreudvikling af Umbraco CMS. Med systemet har vi gjort det nemt og smertefrit, at opdatere websites for vores kunder, mens der designmæssigt stadig er højt til loftet. Det betyder, at både vi og kunden spare tid – og dermed penge, hvilket gør Scepter ideelt til både små og store løsninger.

Besøg cafesalto.dk
cafesalto-loni1
Min hjemmeside har fået et nyt lækkert og brugervenligt design. Og ikke nok med det, så er det også rigtig nemt for mig at rette i menupunkterne, hvilket gøres jævnligt når der kommer nye retter på menukortet.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Mikkel Hegner Johannsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Mikkel Hegner Johannsen

25 70 24 33 mj@konggulerod.dk