Fuld fokus på brugeren

Den digitale verden bevæger sig så hurtigt i dag at det er næsten umuligt at følge med i hvilke muligheder, der er på markedet, med mindre det er et område, man har meget fokus på i sin virksomhed.

De fleste opgaver med web er som regel ikke så meget et spørgsmål om, hvilken CMS (Content Management System), der skal bruges - det er mere et spørgsmål om, hvad websitet skal gøre for kunden og kundens kunder.

De første spørgsmål går som regel ud på at finde ud af, hvilken opgave et nyt website skal løse. Er det en profil, der skal fortælles om, er det e-handel (webshop), en guide eller en måde at få forespørgsler på. Er det et teamsite, et sportssite eller en byportal.

Skal du e-handle med dine kunder?

Når vores kunder begynder at overveje e-handel - altså en shop på nettet - så dukker der samtidigt en del overvejelser og problemstillinger op, der skal tages beslutninger omkring. Hvad skal du sælge, hvem skal du sælge til, hvor mange varianter vil du tilbyde, skal der være flere sprog, hvad er din holdning til krydssalg/mersalg, hvilke betalingsformer & -gateways skal benyttes og hvordan vil du i det hele taget sikre et godt salg, en tilfreds kunde og høj loyalitet til din butik.

Læs mere om webshops her

CMS platform

Kong Gulerod Reklamebureau benytter Umbraco – et CMS der kan løfte alle typer af websites, uanset om der er tale om en lille eller en stor løsning. Umbraco er, i modsætning til mange andre systemer, ikke afhængig af plugins hvilket bl.a. er med til at stabilisere systemet og sikrer dermed mindre vedligehold.

Er du i gang med overvejelser om nyt website og skal du bruge en guide & en leverandør? Så kontakt os.

Læs mere CMS platforme Gå til kontaktformular