Wintex responsive

Wintex Agro sælger professionelle maskiner til at tage jordprøver f.eks. i landbruget. Det er en international virksomhed med mere end 15 års erfaring, og de har forhandlere i 22 lande.

 

Deres nye hjemmeside skal gøre det let at kommunikere med deres internationale kunder på tværs af sprog, og sætte fokus på events hvor kunder kan se maskinerne i aktion. 


Et jordbundet design

Enhver hjemmeside skal have let navigation og overblik. Derfor er den øverste menu ”sticky”, dvs. at den følger med, når man scroller ned over siden. Så er det altid let at komme videre. 

Designet er understøttet af smukke billeder i høj kvalitet, som er med til at fortælle om produktet og dets egenskaber, samt skabe tillid til virksomheden. Budskabet er tydeligt hele vejen igennem: Det er produkterne, det handler om.

Hero-elementet er en kort video, der viser hvordan produkterne virker. Så ved man med det samme, hvad siden handler om. I forlængelse af denne video ses event-kalenderen, som fortæller, hvor man kan se produktet i aktion. 

Under videoen findes en ”elevator-tale”, som også er en SEO-venlig tekst, hvor der kort fortælles om Wintex Agro og produkterne. Her er en god mulighed for at fylde teksten med nøgleord, så siden kan rangere bedre på Google og andre søgemaskiner,  f.eks. Baidu, som bruges mest i Kina, eller Yandex, som er populær i Rusland.

 

Wintex tværsnit

Herefter forklares mere konkret om hvilket problem, produkterne løser for kunden. Her er mere tekst, som kan fyldes med søgeord, samt direkte genveje til ”Products” og til hovedkataloget, hvis brugeren gerne vil have mere konkret information.

Den næste sektion har til formål at skabe mere tillid og nærvær mellem den besøgende og virksomheden. Teksten handler om, hvem Wintex Agro er, virksomhedens DNA, og der er også links til at læse mere om Wintex Agro samt link til Facebook-siden.

Nederst på forsiden kan man finde sin nærmeste forhandler, og i footeren findes al den nødvendige kontaktinformation – netop dér, hvor brugeren er vant til at finde det.

Brugervenlig backend

Wintex Agro’s nye hjemmeside er udviklet i Umbraco, som Kong Gulerod Reklamebureau er specialister i. Det er et CMS, der har uendelige muligheder for udvikleren, og som samtidig kan begrænses nok til, at den almindelige bruger ikke kan gøre noget forkert. Derfor er Wintex Agro selv i stand til at ændre, opdatere og vedligeholde indholdet, uden at skulle ”holdes i hånden” af en webudvikler. 

Modulerne, som bruges til at strukturere indholdet, er udviklet efter ”best practice” og består derfor af kvalitetskode som sikrer, at det er holdbart på sigt, og at andre Umbraco specialister kan videreudvikle på projektet, skulle det blive nødvendigt.

Besøg wintexagro.com
Vi har været utroligt glade for samarbejde/udvikling af vores nye hjemmeside. Når der har været noget, der skulle rettes til, har der været handlet hurtigt.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Mikkel Hegner Johannsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Mikkel Hegner Johannsen

25 70 24 33 mj@konggulerod.dk