Thy Termotjek JyskDroneFoto01

Thy Termotjek er et nyt og spændende tiltag, og som kan være behjælpelig med hurtig, præcis og effektiv løsning, når det drejer sig om fejlfindings- og dokumentationsopgaver på svært tilgængelige steder. Firmaet er godkendt UAS operatør og anvender dronerne til inspektionsopgaver, termografering samt fotoopgaver.

Grafisk identitet og nyt website til Thy Termotjek

Den visuelle identitet indeholder et nyt logo, farvesammensætning og retningslinjer for, hvordan disse skal bruges for at holde et ansartet udtryk. Der er taget udgangspunkt i termografiet med de gule og violette farver. For at undgå at disse farver bliver overeksponerede bruges enkle ikoner, et enkelt og stilrent logo, og kontrasterne sort og hvid. Med denne sammensætning kan farvespektret bruges som accenter, i stedet for at være fokuspunktet hele tiden.

Hjemmesiden følger selvfølgelig også retningslinjerne angivet i designmanualen: Farverne bruges mest som accenter, og til at fremhæve de smukke farver i termografierne, som går igen som bannere på siden. Ved at siden er holdt sort som primær farve, hjælper det også med at fremhæve billedernes smukke farver.

Kong Gulerods Scepter

Thy Termotjek fik en Scepterløsning, Kong Gulerods skalérbare webløsning, som er perfekt til små og mellemstore virksomheder. I de tilfælde hvor siden primært bruges til at informere om virksomhedens kompetencer, kontaktinformation og eks. rutevejledning eller nyhedsbrevsintegration er Scepteret den mere økonomiske og brugervenlige løsning.

Besøg thytt.dk

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk