Thy Mesterbyg er en veletableret tømrer- og snedkervirksomhed med stærke rødder i Thy og mere end 45 års erfaring i branchen.

 

De ønskede sig en ny hjemmeside, der skulle gøre dem synlige på det store internet. Den skulle fortælle om deres mange kompetencer indenfor privat, erhvervs- og industribyggeri. Vi udviklede den i vores Scepter+ løsning, der er lækker, let at vedligeholde og yderst konkurrencedygtig, både pris- og funktionsmæssigt.

Anderledes struktur

I stedet for at dele hjemmesiden op i services, som ellers er meget brugt i branchen, blev Thy Mesterbygs hjemmeside delt op i ”sektorer”: Privat, erhverv og industri. Dette gør det overskueligt for brugeren at finde ud af, hvilken kategori der er relevant for vedkommende. 

Der er dog nogle ting, man ikke bør pille ved, som f.eks. brugervenlighed. En ”sticky” hovedmenu gør det let at finde rundt på siden, ligesom kontaktinformation findes i footeren. Det er brugeren vant til, og det giver ro og overskuelighed.

Det er også vigtigt at skabe tillid til virksomheden på forsiden. Det gøres med tekster, der beskriver virksomhedens baggrund og historie. Der er holdt balance i tekstmængden, da brugere foretrækker meget lidt tekst, mens Google gerne vil have mindst 200 ord til søgemaskineoptimering. Derfor er teksten brudt op i sektioner, så siden ikke virker teksttung.

Sidens design er enkelt og tidløst. Det er domineret af store billeder i høj kvalitet, som giver personlighed og troværdighed til virksomheden. Det viser også det faglige arbejde, så man ved, fra første sekund, hvad virksomheden beskæftiger sig med. Det er vigtigt i disse dage, hvor en hjemmeside kun har få sekunder til at skabe et indtryk, før brugeren har bestemt sig for, om han/hun har fundet det, vedkommende ledte efter.

Siden er bygget i Umbraco, som Kong Gulerod er specialister i. Det betyder at siden er modulært opbygget, og er derfor let at vedligeholde for Thy Mesterbyg, som nemt kan redigere og oprette indhold. Scepter+ er en skabelon, Kong Gulerod har udviklet, som gør design og udvikling af en side hurtigere, og derfor billigere. Det er en meget økonomisk løsning, som giver et lækkert resultat.

 

Besøg thymesterbyg.dk
Resultatet passer godt til vores virksomhed, og viser vores kompetencer på en overskuelig måde.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk