Mikrofon med hovedtelefoner

Thy Erhvervsforum giver Thy en ny lyd

Thy Erhvervsforum har kastet sig ud i et nyt og spændende projekt – nemlig Thy Lyd. Thy Lyd er en branchespecifik podcast for partnermedlemmer i Thy Erhvervsforum. Medlemmerne bliver interviewet af erhvervschef og vært Anne Hansen, og samtalerne kan handle om alt fra business til detail og kultur. Grundidéen med podcasten er at give information via lyd i stedet for tekst. Dette foregår i afsnit der har en varighed på 30-60 min. Formatet kan bruges til at komme ud med diverse budskaber direkte til lytterne.

Siden podcast-formatet vandt indpas i 2004, lytter flere og flere til podcasts i dag. Det kan være i bilen på vej til og fra arbejde, det kan være på den lange gåtur eller noget helt tredje. Podcasts er sat i verden for at belyse forskellige relevante emner. Vi kan selv vælge hvad vi vil lytte til og hvornår vi vil lytte til det.

Et logodesign i tråd med Thy Erhvervsforums identitet

En ny podcast kalder på et nyt logo, og det har vi hos Kong Gulerod Reklamebureau stået for at udarbejde. Opgaven lød, at logoet skulle være i tråd med Thy Erhvervsforums nuværende identitet, så man nemt kan gennemskue at de to ting hænger uløseligt sammen.

Genkendelighed og sammenhæng

Logoet for Thy Lyd består af en simplificeret mikrofon samt to cirkler. Mikrofonen samt bølgerne symboliserer hhv. lyd og radiobølger. Cirklerne skaber samtidig associationer til Thy Erhvervsforums logo. Desuden er der gjort brug af samme blågrønne farvegradient. Dette skaber genkendelighed samt giver logoet et dynamisk, innovativt samt teknologisk udtryk.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk