Eksperter i kloakarbejde

I forbindelse med et navneskift fra Frøstrup Entreprenørfirma til Thy Kloak, ønskede kunden at få udarbejdet en ny visuel identitet samt en hjemmeside.

Thy Kloak udfører kloakarbejde med ekspertise i strømpeforing. Thy Kloak kan, uden nogen former for opgravning, renovere kloakledninger ved hjælp af blandt andet strømpeforing, cutterløsninger, TV-inspektion m.m. Netop metoden strømpeforing udmærker de sig på, og det er derfor også denne, der lægger til grund for selve formgivningen af bomærket i logoet.

Strømpeforing som inspirationskilde

Toppen af bomærket danner studsen af et rør, og skaber på samme tid et ’t’ som i Thy. Knækket på røret trækker tråde til ’k’et (i kloak), samt til bøjningen af en strømpe. For at tilføre dybde til logoet, er der tilføjet en skygge ned langs venstre side.

Besøg Thy Kloak

Reflekser og rå asfalt

Som et bærende element, i den visuelle identitet for Thy Kloak, er den refleksgrønne farve. Farven er inspireret af det sikkerhedstøj som fx kloakarbejdere bærer. Den grønne farve symboliserer ligeledes kloakslam.

Farven er fængende og kræver en rolig nuance for at komme til sin ret, derfor er der defineret en blågrå farve – denne tager sin inspiration i rå nylagt asfalt.

Dekorative kloakdæksler

Thy Kloaks billedstil består blandt andet af forskellige billeder af kloakdæksler. Disse dæksler ser ofte forskellige ud fra hinanden, og er præget med mønstre. For at opnå en god kontrast, samt trække det visuelle udtryk i en maskulin retning, bliver billederne brugt i et sort/hvidt univers.

Der er ligeledes defineret et overlay, hvor den blå og grønne farve bliver brugt, dette gør det muligt at placere letlæseligt tekst ovenpå.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk