Til karrieredagene i Aalborg og Aarhus ønskede Thisted Kommune, i samarbejde med Thy Erhvervsforum, et website og en video, som skulle fortælle om alle de gode ting ved at bo og arbejde i Thy, samt vise de aktører, der bidrog til messedagene. 


I øjenhøjde med målgruppen

Målgruppen er studerende, som leder efter den gode karrieremulighed efter et fuldendt studie. Siden er holdt enkel, moderne og overskuelig, da det er nødvendigt at fange opmærksomheden i denne gruppe hurtigere end gennemsnittet. Af samme grund er det store fokus, og det første man ser på websitet en video. Denne video er en forkortet og forenklet udgave af en fire en halv minutters video, som vi har produceret som tilhørende messemateriale, og som kørte nonstop i vores infoskærmsystem under karrieredagene. Kort fortalt viser videoen den unikke balance mellem natur og teknologisk udvikling, som man finder i Thy.

Siden er ligeledes holdt i farver, som repræsenterer balancen mellem natur og teknologi; den brune farve imiterer heden og klitterne langs kysten, mens den dybe blå repræsenterer viden, teknologi og udvikling. 

Intuitiv og struktureret

Sidens indhold er prioriteret efter, hvad de studerende må forventes at lede efter. Videoen øverst besvarer spørgsmålet ”hvad er særligt ved Thy?”, og derefter findes en kort beskrivelse af området og aktørerne. Herefter findes disse aktører med links til hver deres underside, hvor man kan læse mere om den pågældende virksomhed. 

Siden er bygget i Umbraco, i vores særlige Scepter+. Det gør siden økonomisk, stabil og let at redigere, så sidens indhold altid er korrekt, og sågar kan genbruges næste år... man udskifter, tilføjer eller tilretter bare aktørerne.

Besøg thykarriere.dk

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk