Thy Brandrådgivning logo animation

Brandrådgivning fra Thy til København

Thy Brandrådgivning med base og kontor i Thy og kontor i København er klar til at hjælpe med projekter på landsplan. Med certificering indenfor brandrådgivning i brandklasse 2 og med samarbejdspartnere der kan hjælpe indenfor brandklasse 3 og 4, har Thy Brandrådgivning mulighed for at hjælpe med alle former for brandrådgivning samt klassificeringer indenfor brand - over hele landet.

 

Logodesign

Bomærket til Thy Brandrådgivning er designet med inspiration fra flammer. Logoet er simpelt og er udgjort af flammer der omkranser et negativt space som former et hus. Bomærket er unikt og fungerer både i stort format til f.eks. en bandereklame i en sportshal, men også i lille format til f.eks. sociale medier som Facebook.

Besøg Thy Brandrådgivning
Thy Brandrådgivning visitkort mockup

Billeder i brand

Der er blevet defineret en unik billedstil for Thy Brandrådgivning. Billedstilen tager udgangspunkt i flotte naturbilleder fra Thy. De har dog fået et twist af Thy Brandrådgivnings orangerøde gradient, hvilket giver dem glød samt et genkendeligt udtryk.

 

Webdesign

Farvetemaet til Thy Brandrådgivning er skabt med inspiration i flammer. Fra den kolde blå bund i en gasflamme, der anvendes i typografi og knapper til de varme orangerøde farver, der er anvendt i bomærket og som også ligger som et glødende filter over fotografier af naturen i Thy.

Redigering af billederne der ses på hjemmesiden, er med til at skabe ensartethed gennem hele identiteten. Filtret gør det muligt at placere tekst eller ikoner ovenpå billederne. Designet er lavet ud fra konceptet tidssvarende simplicitet og samtidig skal det støtte til at give overblik over indholdet på sitet.

 

Jeg har været tryg ved at overlade min virksomheds visuelle identitet til Kong Gulerod, gennem hele processen. De har formået at give Thy Brandrådgivning et helstøbt udtryk på alle fronter, lige fra logo og brevpapir til sociale medier og hjemmeside.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk