TIK_fritlagt

Thisted IK Håndbold er en klub for børn og unge i Thisted og omegn. I samarbejde med Mors-Thy Håndbold vil de gerne gå i spidsen for at udbrede sporten og dyrke talenter i Thy.

Da de valgte at købe ny hjemmeside hos os, var det vigtigt for dem, at siden skulle være overskuelig, og have det vigtigste i centrum: deres medlemmer.

Designovervejelser

For Thisted IK var det vigtigt, at aktiviteter, events og halbooking var let at tilgå. Derfor blev de placeret over ”folden”. Folden er den kant der markerer, hvad der kan ses på siden før man er nødt til at scrolle. Derfor er det vigtigt, at alt det vigtigste information og links kan findes her, så det er let tilgængeligt for brugerne.

Der skulle også være masser af plads til sponsorlogoer, så de har fået en stor sektion nederst på siden, hvor de stolt vises frem. De går også igen på alle undersider.

Siden er holdt i blå og hvid, som er klubfarverne, så der er en stærk forbindelse til holdet, når man ser spillertrøjerne i virkeligheden. Det er vigtigt for genkendelsen, sammenhængen og holdidentiteten.

Let at opdatere

Siden er udviklet i Umbraco, som er Danmarks største og bedste Open Source System – og som Kong Gulerod Reklamebureau er specialister i. Det gør det også let for TIK selv at opdatere siden med nye events, nye billeder eller andet, så siden kan være mere dynamisk, hvilket var vigtigt for TIK.

Siden integrerer Conventus, som bruges til holdtilmelding, og det er stylet, så det passer til sidens æstetik. Det er en unik løsning, da Conventus bare bruges "som den er".

Besøg thisted-ik.dk

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk