svendknudsen-tshirt-fritlagt

En succesfuld fusionering

Elektrikeren Thy har i 40 år haft samme ejer, men den 1. marts 2017 tog historien om det lille firma fra Thisted en helt ny drejning. Den dag fusionerede Elektrikerfirmaet Svend Knudsen – Hanstholm El-forretning nemlig med Elektrikeren Thy. Det nye firma fortsætter under navnet Svend Knudsen – Elektrikeren Thy, og beholder kontorerne i Hanstholm og Thisted. Fusioneringen har den sidegevinst, at virkefeltet udvides fra næsten udelukkende industrikunder i Hanstholm til flere private kunder i forretningen i Thisted.

 

Den visuelle identitet

Svend Knudsen – Elektrikeren Thy havde brug et nyt fælles visuelt sprog. Derfor udarbejdede Kong Gulerod Reklamebureau en helt ny visuel identitet til kunden. Idégrundlaget for tilblivelsen af bomærket blev stikkontakten kombineret med et alternativt grafisk twist på bl.a. smiley, on/off knap og energisparepærer. 

 

Website, bildekoration og meget mere

Websitet er lavet i Scepter, som er vores videreudvikling af Umbraco CMS, og som gør eventuelle videreudviklinger til en leg. Derudover hjælper vi Svend Knudsen – Elektrikeren Thy med, at give den nye virksomhed et ensartet grafisk udtryk gennem bl.a. avisannoncer, sociale medier, mailsignaturer, bildekorationer og meget meget mere.

Besøg svendknudsen.dk

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk