sdrhaa_piktogrammer

Nyt navnetræk

Til sparekassens nye logo, har vi taget udgangspunkt i skriften AmpleSoft, designet af Aakash Soneri i 2014. Den er optisk firkantet i udtrykket, men med glatte kurver i stedet for skarpe vinkler. Den er designet til at være iøjnefaldende, men stadig letlæselig pga. sine klare og let adskillige former. Et af kendetegnene i skriften er a’et, som pga. sin stamme ligner et roteret e. 

Vi fokuserer mere på Sønderhå og Hørsted og mindre på Sparekasse for at differencere os i forhold til de øvrige pengeinstitutter i Danmark. Mere personlighed, mindre sparekasse.

 

Flere farver i identiteten

Sønderhå-Hørsted Sparekasse har altid haft en rød primær farve. Vi har udarbejdet en sekundær farve (lilla) vha. analog harmoni, det vil sige, de farver, som ligger til højre og venstre for primær farven i en farvecirkel. Harmonien virker sikker og rolig, da farverne er tæt beslægtede. Den tertiær farve (sand) er udvalgt fra idéen om et natur look i den grafiske identitet.

Kiler som supergrafik

Til Sønderhå-Hørsted Sparekasse har vi udviklet en grafisk form, der benyttes som en farveflade f.eks. ovenpå et billede. Flere kiler med forskellige farver og størrelser kan kombineres. Supergrafikken er med til at understøtte og berige udtrykket. Det er et identitetsskabende element, selv når logoet eller andre grafiske elementer ikke er til stede.

Naturlig fotostil

Fotostilen er med fokus på den lokale natur, den rene natur og naturens elementer. Vi gør brug af rødderne i Thy og Mors, den særlige og storslående natur på en underspillet måde. Sparekassen er stolt af at komme fra Thy og Mors. Det lokale er sparekassens ophav og dermed dets identitet. 

sdrhaa_website2

Nyt website

Sønderhå-Hørsted Sparekasses nye website gør det let og enkelt at oprette og redigere indhold, f.eks. med de seneste nyheder. Vi har specialudviklet et større antal moduler, som først og fremmest gør hele sidens opbygning fleksibel, og dernæst gør at Sønderhå-Hørsted Sparekasse automatisk holder sig indenfor designrammerne i den nye visuelle identitet.

På artikelsider er det bl.a. muligt at tilknytte relevante informationer. Det vil sige, at man f.eks. på en side om "Pension og pensionsforsikring", har valgt fx at tilknytte en side om investering. På denne måde guider man brugeren videre til flere relevante informationer.

Sikkerhed

For ethvert website er sikkerhed vigtig, men for et pengeinstitut er det alfa og omega. Derfor har vi tilknyttet et SSL certifikat til websitet, som i den grad vækker tilliden. Udover den visuelle effekt, har et SSL certifikat også den praktiske funktion, at det sørger for, at alt data der indtastes på hjemmesiden krypteres og på den måde gør det vanskeligt for en eventuel hacker, at opsniffe informationerne. Det rygtes ligeledes, at SSL certifikater i stigende grad, er noget Google rangerer sider efter i deres søgeresultater, hvilket også giver god mening.

 

Intranet

Sparekassens gamle system havde et intranet tilknyttet, som bl.a. blev brugt til intern vidensdeling. Udover at systemet var gammelt og ikke mobil- eller tabletvenligt, var det ligeledes ikke en integreret del af websitet. Vi har derfor lavet et nyt intranet til Sønderhå-Hørsted Sparekasse, som både er en integreret del af websitet, samtidig med det, ligesom resten af websitet, fungerer lige så godt på mobil og tablet som på computer. 

Intranettet er let at bruge og sparekassen har mulighed for både at konfigurere tilladelser på tværs af brugergrupper, samt på tværs af individuelle brugere.

Besøg sdrhaa.dk

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk