I det midtjyske ligger der en lille by, med et indbyggertal på små 600 – Ikke desto mindre, er det en by hvor kammerat- og fællesskabet er stort. Vi har leveret den visuelle identitet, tilhørende tryksager og det allervigste, nemlig deres byportal hvor klublivet, foreninger og lokale virksomheder er præsenteret. Portalen fungerer som et værktøj og bruges til at holde hinanden oplyst, fællesskabet i højsæde og til at vise byens værdier udadtil, til familier der skulle overveje at flytte dertil.

Visuel identitet

Den visuelle identitet tager i høj grad udgangspunkt i træet – og kan både forbindes med slægtstræ, livets træ og kundskabens træ. Udover det, er stammen også designet, så den ligner mennesker og på den måde relaterer til fællesskab, naboskab og tætte relationer. Bladene på træet symboliserer også korn, fra de kornmarker der både findes nord og syd for byen.

Der er brugt børnevenlige og friske farver – dels for at holde det i øjenhøjde, også for børnene, men også for at tiltrække og invitere børnefamilier til at blive en del af fællesskabet i Oddense.

Et design der kan tilpasse alle byens foreninger

Portalen er bygget op således, at den visuelle identitet kun er fremtrædende på alle hovedsider. Det betyder også, at alle involverede foreninger, forretninger osv. har mulighed for at oprette deres helt egen selvstændige side med eget logo og farver.

Som virksomhed/forening har du mulighed for at tilpasse i dine egne sider – men ikke på den primære. Du har dog mulighed for at smide dine arrangementer op i den overordnede arrangementskalender også.

Besøg fællesskabetsby.dk

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Paw Olesen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Paw Olesen

22 59 90 62 po@konggulerod.dk