nordic-copmiter-iphone

Nordic Computer

Nordic Computer er beliggende i Nørresundby og specialiserer sig, på internationalt plan, i hardware service, datacenter løsninger og CRM systemer. CRM systemerne er udviklet i Microsoft Dynamics 365, som Nordic Computer er eksperter i.

Qua deres kompetencer inden for CRM systemer, har den nordjyske virksomhed udviklet hele to brancheløsninger, nemlig ProSport365 og ProEvent365. Sidstnævnte løsning har allerede en række store navne på CV'et, heriblandt Superligaklubberne AaB, AGF og FC Midtjylland. Samtidig kan ProEvent365 løsningen prale af, at have Kunsten i Aalborg som reference.

Eget webdesign 

Nordic Computer er kommet til os med eget webdesign. Vores opgave har derfor været, ikke mindst at stå for den kodemæssige udvikling bag designet, men også at skabe et CMS i Umbraco, som kunne håndtere netop dette design, og give Nordic Computer fleksibilitet til, at udnytte dette til flere forskellige varianter af sider. Den store mængde af indhold opleves tydeligt, når der graves dybere ned i det nye og overskuelige website.

Integreret formularer

Det er vigtigt for Nordic Computer på sigt, at kunne integrere formularer på sitet med eget interne CRM system, da dette gør det muligt, at lave forskellige typer af tidsbesparende automatiseringer. Ligeledes kan de på den måde sikre, at de indsendte oplysninger når det korrekte mål.

Sproglag

For en virksomhed med internationale kunder, er det naturligvis alfa omega, at dets website ikke blot kommunikerer til danske besøgende, men også til internationale. Derfor har vi udviklet websitet således, at det er muligt for Nordic Computer, at lave flere forskellige sproglag.

På nuværende tidspunkt holder de sig dog til dansk og engelsk, men på sigt kan det sagtens være, at der kommer flere sprog til, hvilket platformen snildt kan håndtere.

Besøg nordiccomputer.dk
Lars Chr Ottesen
I forbindelse med lancering af vores nye hjemmeside havde vi dialog med tre bureauer, men vi valgte Kong Gulerod Reklamebureau, da de hurtigt forstod vores behov og kunne sætte sig ind i vores forretning.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Mikkel Hegner Johannsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Mikkel Hegner Johannsen

25 70 24 33 mj@konggulerod.dk