Nørbygård er et center med en bred vifte af specialiserede tilbud målrettet mennesker, der er afhængige af alkohol, medicin og andre stemningsændrende stoffer, samt botilbud til mennesker med særlige sociale problemer, herunder misbrug af rusmidler, psykiske problemer, manglende trivsel og som ikke har eller kan opholde sig i egen bolig. 

Nørbygård er en selvejende institution tilknyttet KFUM’s Sociale Arbejde i Danmark, og er landsdækkende. Nørbygård er et non-profit foretagende og har driftsoverenskomst med Thisted kommune. 

En af bureauets første kunder

Nørbygård har været kunde hos Kong Gulerod Reklamebureau i mere end 15 år, og i hele perioden har vi varetaget alle tryksagsopgaver og centrets website. Vi står fast på, at et godt samarbejde bygger på gensidig tilfredshed, og det er netop dette samarbejde et godt eksempel på – senest med centrets nye website, som er flyttet fra det langsomme og tidskrævende WordPress, til en hurtig og skræddersyet løsning i Umbraco.

Brug for yderligere information?

Har du f.eks.spørgsmål til casen eller overvejer du at starte et lignende projekt, så tag endelig kontakt til os. Vi bider ikke.

Erik V. Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik V. Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk