Menageriet logo animation

Menageriet har sine rødder i Thy og det gode danske håndværk.

Baseret på egne erfaringer fra køkkenbranchen samt mange års erfaring med snedkerarbejde, er virksomhedens mission at kombinere lokal produktion, godt håndværk og gode materialer – i alt fra køkken til bryggers, badeværelse og costumized løsninger.

Menageriet udfører snedkerarbejde hvor ekspertise og kvalitet er i højsædet, netop disse to kerneværdier afspejles i virksomhedens nye logo samt website.

Den bevidste forbruger

Mange kaster sig i dag ud i renoveringsprojekter af større eller mindre grad. Nogle kan lide at renovere et gammelt hus med sjæl, detaljer og krinkelkroge. Andre foretrækker at bygge nyt, selv vælge alt interiør, for til sidst at stå med et mere eller mindre vedligeholdelsesfrit hus. Hvad end man er til det ene eller det andet, så er costumized løsninger til køkken, bryggers, badeværelse m.v. i den grad in.

Hos menageriet kan man få kynding hjælp til alt fra IKEA hacks til udskiftning af fronter og komplette skræddersyede snedkerløsninger. 

Besøg menageriet.dk

Et rummeligt logo

Logoet til Menageriet består af et enkelt og stringent navnetræk samt et genkendeligt, maskulint og robust bomærke. Bomærket henter sin inspiration i bogstavet M samt i modul-tankegangen og et tredimensionelt univers.

Logoet er udarbejdet i en outlined version, som blandt andet kan bruges til at præges/brændes/stemples ned i diverse materialer.

Bag om processen

Hos Menageriet er det detaljerne der tæller. Solide materialer blandet med godt håndværk er omdrejningspunktet for virksomheden. Flotte præsentationsvideoer af showroomet og kunderejsen er med til, at sætte den helt rigtige stemning på websitet. 

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk