På havnen i Struer, i et moderne og kontrastfyldt byggeri, ligger der en lille saltvandsperle – nemlig Kurbad Limfjorden.

Kurbad Limfjorden er et spa- og wellnesscenter, som stod færdigt i januar 2015, og som sammen med Grand Hotel udgør et stort aktiv for lokalsamfundet i Struer samt besøgende langvejsfra. Fra Kurbadet kan man nyde udsigten over Limfjorden og Venø Bugt – ja faktisk kan man næsten stikke fødderne direkte i Fjorden.

Kurbadets rå ydre og rolige indre, har vi forsøgt at afspejle i et splinter nyt website.

Et website med fokus på stemning og struktur

Når man træder ind i Kurbad Limfjorden, spreder der sig en stemning af ro og velvære. Her er højt til loftet og plads til forkælelse. Udsigten, som er altoverskyggende, danner rammen for en pause fra hverdagen, og er et smukt syn – selv på en gråvejrsdag hvor det hele går lidt i ét.

Fjordens farver nuancerer fra blå til grøn, dette er afspejlet i et nyt defineret farveunivers. De kølige, rå og nedtonede grønblå nuancer står i stor kontrast til den orange farve. Denne tager sit udspring fra kødet i en blåmusling, og trækker på denne måde Limfjorden helt ind i Kurbadets indre.

Det nye farveunivers bliver fulgt op af et layout bygget op i kassemoduler, dette for at matche Kurbadets arkitektoniske rammer. Der er gjort plads til, at de fængende billeder fra Kurbadets faciliteter og spa-behandlinger får maksimalt spillerum, da billeder og video skal være de bærende elementer på sitet. Desuden er der opbygget en overskuelig menustruktur, så det er blevet endnu nemmere at navigere rundt i Kurbadets mange gode tilbud.

Besøg Kurbad Limfjorden

En abstrakt blåmusling

Til at bryde de store ensartede farveflader på sitet, er et organisk og abstrakt mønster, dette kan vi også kalde for supergrafik. Mønstret er oprindeligt en tegnet blåmusling, og skal være med til at tilføre dét ekstra til grafikken. Med dets kontrastfyldte strøg, spiller mønstret godt sammen med de typografiske valg der er gjort. Sammen med serif fonten, der blandt andet bruges til diverse overskrifter, tilføres elegance, kvalitet og luksus til beskrivelsen af det nye website.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk