Truck

KMS Service A/S salg og service af logistikmaskiner.

KMS Service A/S er førende inden for salg og service af interne logistikmaskiner i alle vægtklasser. De sælger, servicerer og reparerer både nye og brugte trucks, el-stablere, el-pallevogne, reach trucks, plukke-trucks, personlifte og byggelifte. Sammen med Eltruck Service har de afdelinger i Aalborg, Bording og Bredsten samt et stort hold af erfarne, udekørende teknikere, der dækker hele landet med salg, service og reparationer af logistikmaskiner.

 

KMS Service og El-Truck Service logoer

 

KMS Service opkøbte i 2021 El-Truck Service og ønskede at slå de 2 hjemmesider sammen, samt at få et tidssvarende og stilrent website. Websitet skulle være enkelt og moderne, og så skal det kunne måle sig med konkurrenterne samt tiltale den primære målgruppe.

Besøg KMS Service
Mockup af k-m-service.dk

Website

Webdesignet er stringent, køligt og rammen for et maskulint univers, der skal præsenterer modtageren for de services du får ved KMS Service. 


Balancen mellem produkterne og historien bag har resulteret i en række moduler i webdesignet, der er implementeret på den nye hjemmeside. For at inspirerer modtageren visuelt, er der et stort forbrug af produktbilleder på sitet. Billeder er stemningsskabende, og giver et enkelt visuelle udtryk, der kan hjælpe det samlede udtryk på vej.


Webdesignet er holdt enkelt, hvor alt det rundt om liggende er med til at skabe wow-effekten. Sort er brugt som baggrundsfarven på sitet, den er med til at skabe dette mørke og rå univers. Hvortil den røde farve går ind og bryder det mørke, så det hele ikke bliver så tungt. Der er lagt vægt på professionalisme, kvalitet og et bedre overblik over produkterne.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Jonas Nikolajsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Jonas Nikolajsen

30 21 27 11 jn@konggulerod.dk