Et spirende foretagende

Grønne gødningsstoffer og jordforbedringsmidler henvendt B2C og B2B

Jysk Muld Kongerslev er en klimabevidst producent af gødningsstoffer og jordforbedringsmidler henvendt til private haveejere samt erhvervskunder.

Råvarerne er af naturlig herkomst og energien til produktionen kommer fra egne solceller, hvilket gør produktionen CO2-neutral.

Cirkulær økonomi er omdrejningspunktet for virksomheden - og for hele deres visuelle udtryk.

Besøg Jysk Muld Kongerslev her

Logodesign

En spirende krone

Logoet, der er designet for Jysk Muld Kongerslev, består af et bomærke og navnetræk. Bomærket tager inspiration i virksomhedens beliggenhed. Det er udformet, så det gengiver en kongekrone. Kronens bund er fuger i muld, og formgivningen heraf henter sin inspiration fra de riller man tegner i jorden, når man sår.
Jysk Mulds produkter skaber vækst – deraf kommer de spirende blade som danner kronens top i bomærket. Den spirende krone symboliserer ligeledes en grøn og bæredygtig virksomhed, som har cirkulær økonomi som mærkesag. Gradienten, det grønne farveforløb, går gennem hele logoet og symboliserer udvikling og fremdrift.

Navnetrækket Jysk Muld Kongerslev giver bomærket en solid bund at stå på og skaber ligevægt og harmoni i logoet. Fordi navnet er langt, er der truffet et designvalg om at dele navnetrækket op og gøre Kongerslev sekundært.

Til sidst er der forfattet en pay off-sætning, som både kan fungere i forlængelse af logoet eller som en catch phrase, på Jysk Mulds øvrige materiale. Sætningen opsummerer virksomhedens vigtigste budskab og skal fungere som det kunderne står tilbage med i hukommelsen. For at understrege budskabet, er det sammensat med et lille Dannebrog.

 

Blade der vajer i vinden – Et logo i bevægelse

Bomærket er designet i en animeret version. Kronens bund vokser op fra center og bladende følger, hvorefter de vajer i vinden. Denne simple animation understøtter symbolikken i bomærket og fungerer som en appetitvækker der skaber blikfang på digitale medier. Animationen ses når man besøger Jysk Mulds hjemmeside. 

Supergrafik

Danmark i fugleperspektiv

Sidder man i en flyvemaskine et sted over Danmark er udsigten næsten med garanti marker, marker og lidt flere marker. Danmark er et fladt land, men et smukt ét af slagsen. Selvom vi ikke kan prale med fx bjerge, kan vi være stolte af vores landbrug, kystlinje m.m.

Danmark set i fugleperspektiv har været inspirationen til supergrafikken til Jysk Muld.

Det grafiske mønster er håndtegnet i Procreate, hvilket er med til at give det et rustikt, autentisk og unikt udtryk.

Mønstret er abstrakt og og til fri fortolkning. Grafikken er æstetisk flot og kan pryde drivhuset, hjemme i haven.

Ikonpakken, som bruges på hjemmesiden, til bl.a. at forklare om cirkulær økonomi er ligeledes håndtegnet, så stil og tone hænger sammen hele vejen rundt. 

Emballagedesign

– plantesække, labels, big bags m.m

Jysk Muld Kongerslev er afprøvende i deres tilgang, hvilket gør at de er i konstant udvikling. De udvikler løbende produkter, som passer ind i forbrugernes ønsker og behov. Derfor var det et vigtigt kriterie, at emballagedesignet blev så bredt anvendeligt som muligt. Designet på plantesækkene skal altså kunne fungere til alle typer af jordforbedringsmidler. Derfor er der, som et led i emballageudviklingen, layoutet labels som kan påklistres sækkene. Disse labels indeholder al lovpligtig information angående produktet der er tale om, stregkode, billede af hvad produktet er egnet til m.m.

Emballagedesignet til Jysk Muld skiller sig ud fra konkurrenterne med sin farverige grafik. Jysk Mulds værdier bliver fremtrædende når grafikken placeres på en baggrund med et look af genbrugspapir.

Hjemmeside

Webdesignet til Jysk Muld er udarbejdet ud fra den gode historie. Her er altså fokus på storytelling omkring virksomheden og værdierne bag deres produkter. Desuden er siden båret af flotte og stemningsskabende billeder, hvor man får følelsen af at have fingrene nede i mulden eller måske kan man næsten dufte de modne tomater, når de hænger i drivhuset. 

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Jonas Nikolajsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Jonas Nikolajsen

30 21 27 11 jn@konggulerod.dk