Holm & Lærke er et mediebureau baseret i Thy, bestående af journalist Lone Lærke og fotograf Diana Holm. Sammen hjælper de virksomheder og foreninger med at fortælle "den gode historie".


Holm & Lærke, Diana Holm og Lone Lærke

Makkerskabet mellem Diana og Lone giver i mange henseender rigtig god mening, idet de også har ønsket at kunne fungere som individuelle virksomheder. Derfor er logoet lavet med tre forskellige navnetræk, nemlig “Holm & Lærke”, “Diana Holm” og “Lone Lærke”.

Den visuelle identitet

Logoet tager udgangspunkt i naturen i Thy. Grundformen er derfor et stort og stærkt træ, som også siges at fortælle historier – derudover skal det symbolisere et mindmap, som jo altså er et værktøj man bruger til at kortlægge tanker og idéer, noget Lone og Diana gør ofte. Formen på selve træet er lavet ud fra en taleboble, da et fællestræk for Lone og Diana er, at de arbejder med storytelling.

Ved payoff’et er der lavet en bevidst stavefejl ved eventyrlige fortællinger, for at flette Thy ind i det. Derfor er det kommet til at hedde eventhyrlige fortællinger, hvor det tydeliggøres at det er en bevidst stavefejl, med en kvik håndlavet understregning af Thy.

Vi vil bestemt anbefale Kong Gulerod, hvis du har behov for en raffineret og gennemtænkt markedsføringsplatform – en hjemmeside for den kræsne....

Opdelt website

Websitet fungerer som en slags oversigt, hvorfra du kan gå ind og læse om Diana Holm og Lone Lærke – eller dem som et makkerpar. Under hver af dem, finder man også referencer, hvor man kan se hvad de har lavet både individuelt men også sammen.

Besøg holm-laerke.dk

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk