Hanstholm Fiskeauktion har gennem mange år skabt sig en position som værende Danmarks førende fiskeauktion. Der omsættes på fiskeauktionen årligt mere end 40.000 tons konsumfisk, hvoraf en stor andel er MSC certificeret fisk. Danmarks førende fiskeauktion og Danmarks dygtigste fiskeeksportører sikrer at Hanstholm kan håndtere store mængder fisk - helt op til 450 tons fisk på enkelte dage. Alt fisk solgt på fiskeauktionen kan, via et vidtforgrenet logistik system, nå de vigtigste markeder i EU indenfor 24 til 36 timer. 


Generationsskifte resulterede i ny visuel identitet

Efter Hanstholm Fiskeauktion i september 2017 afholdte Fiskeauktionens 50 års jubilæum, er der påbegyndt et generationsskifte. I forbindelse med dette skulle Hanstholm Fiskeauktion have ny visuel identitet. De havde ønsker til flere elementer, de gerne ville have indarbejdet i logoet, men det skulle selvfølgelig stadig have sammenhæng og elegance. Logoet skulle indeholde en fisk, bølger og en auktionshammer. Desuden blev der taget inspiration fra ”ringe i vandet”, da Hanstholm kan ses som et epicenter for distribution af konsumfisk, hvorfra de spreder sig ud til forbrugere i store dele af Europa.

Resultatet er et blødt og cirkelformet logo, som forbinder de forskellige elementer. Det er unikt og genkendeligt, kan klare sig godt på mange forskellige medier, f.eks. på beklædning, bildekoration, sociale medier og meget andet i de udvalgte farvevarianter. Dette er vigtigt i det moderne mediebillede – man skal være til stede på mange platforme for at sprede sit budskab.

Ved vores første samtale, var Kong Gulerod Reklamebureau gode til at stille spørgsmål, og på den måde finde ud af hvad vi ville med den nye visuelle identitet. Resultatet er blevet rigtig godt og det er helt sikkert ikke sidste gang vi bruger Kong Gulerod Reklamebureau.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk